📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mihawk napisał/a:
Toż to podstawy fizyki kwantowej, że jak kot zderzy się z czymś z odpowiednią prędkością to nastąpi rozpad na dwa (w tym przypadku nastąpił rozpad całkowity, czasem występuje rozpad połowiczny). Jak można nie posiadać tak elementarnej wiedzy. Szkoda słów
Żeby być precyzyjnym: owszem, rozpadł się na dwa koty, ale - zgodnie z teorią fizyki kwantowej - jeden z nich jest żywy, drugi martwy.
Magik wśród kotów
Czytałem książkę-dokument o tym jak w Ameryce sprawdzali s/upadek kota z wysokości na beton i wyszło na to że im z wyższa spada tym ma większe szanse na przeżycie , kotkowi robili horror z drapacza chmur ok 100 pięter upuszczony z powyżej 7 piętra żaden nie doznał krzywdy, poniżej wchodziła reakcja Pana Puszystego na stres i rozluźnienie mięśni (next:) Tutaj dokładnie to widać że nie był przygotowany na taki obieg sprawy ja to bym w ogóle sprawdził go alkomatem i czy ma licencję na parapety pow.3m )))))))))
@bananalny, to jest sadol... tutaj takie rzeczy są na porządku dziennym... Jeżeli się nie podoba to możesz wyku*wiać na besty albo inne kwejki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów