Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A właśnie że Thrash
Syf metal i tyle.
Powiedział wielki znawca muzyki, sorry, brudny ćpun spod bloku.
@Up lepsze igly w żylach niz pustaki w teledyskach i dolaczam sie do wypowiedzi kolegi radek225.
pustakiem to ty chyba w łeb dostałeś.
igły wam z żył wystają brudne ścierwa.
Słabiutkie wrzuty, oj słabiutkie. Czyste prostactwo się z Ciebie wylewa i pokazujesz jacy wy słuchacze hip-hopu, techniawy lub innego chujstwa jesteście prości.
pustakiem to ty chyba w łeb dostałeś.
K*rwa chłopie nikt się do Ciebie nie przypierdala, jeszcze. Naucz się krytykować a póki co odłącz neostradę.
Piwo za SITA.
K*rwa chłopie nikt się do Ciebie nie przypierdala, jeszcze. Naucz się krytykować a póki co odłącz neostradę. .
uważaj bo ci sagema zabiorę.
ja mam tylko plejacza :C
Ja z kolei nienawidzę rapu. Co to za przyjemność słuchać przekleństw, narzekania przy jakimś debilnym bicie? Albo jak baran obwieszony łańcuchami jak krowa jak się najebał ostatniej na ostatniej imprezce? Albo ile dziwek, koksu i wódy na niej było? Nie cierpię rapu, ale nie wyrażam tego publicznie.
mistrz
@up słuchasz Disco Polo, Pei, czy technojebów, że tak piszesz? Ja z kolei nienawidzę rapu. Co to za przyjemność słuchać przekleństw, narzekania przy jakimś debilnym bicie? Albo jak baran obwieszony łańcuchami jak krowa jak się najebał ostatniej na ostatniej imprezce? Albo ile dziwek, koksu i wódy na niej było? Nie cierpię rapu, ale nie wyrażam tego publicznie. Po prostu słucham to, co lubię . A co do Slayera to klasa sama w sobie. Thrash metal w najczystszej postaci
Właśnie wyraziłeś to publicznie...
I prawdopodobnie za raperów uważasz tedego, peję i im podobnych, co to mają mało wspólnego z rapem... Nieprawdą jest, że raperzy nawijają tylko o tym jak jest im źle, o dziwkach itd... Jesteś tak samo ograniczony jak słuchacze peji i pożal się - firmy... Nie krytykuję metalu. Nie mam nic przeciwko metalowi w każdym jego rodzaju ani rapowi (temu co wnosi coś swoim przekazem). W każdej muzyce można odnaleźć coś sensownego.
Co do technobuców, próbowałeś na przykład zrozumieć co ciekawego widzą w swojej muzyce np słuchacze muzyki klasycznej? Podobnie jest z technobucami (ale nie tymi wciągającymi bez przerwy fetę). Chodzi o to, żeby muzyka wywoływała na Twoim ciele ciarki bez zażywania czegokolwiek. Dla jasności, ja słuchałem prawie wszystkiego z wyjątkiem disco polo i electropopu jaki jest puszczany w radiu.
A poza tym to słuchajcie ludzie muzyki a nie określonych gatunków z jakimi się utożsamiacie, bo to Was ogranicza
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów