📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Obstawiam, że jakiś pies zgwałcił jemu córkę ! Bo, za żonę raczej nie … pewnie by jeszcze pogonił i powiedział „ a pies cie jebał”
Piwo dla kota!
Obstawiam że, któryś pies zruchał jemu kocią córę i teraz dojeżdża wszystkie psy jak leci ! Bo, przecież gdyby żonę by mu pies zruchał to, pewnie by jeszcze powiedział do niej, „ a dobrze Ci tak, pies cię jebał” bo, przecież żona to, nie rodzina … ))
MaksiKing napisał/a:
Obstawiam, że jakiś pies zgwałcił jemu córkę ! Bo, za żonę raczej nie … pewnie by jeszcze pogonił i powiedział „ a pies cie jebał”
MaksiKing napisał/a:
Obstawiam że, któryś pies zruchał jemu kocią córę i teraz dojeżdża wszystkie psy jak leci ! Bo, przecież gdyby żonę by mu pies zruchał to, pewnie by jeszcze powiedział do niej, „ a dobrze Ci tak, pies cię jebał” bo, przecież żona to, nie rodzina … ))
Maks wyjaśnij to jeszcze raz bo dalej żartu nie rozumiem;) może zmień szyk zdania to w końcu zrozumiemy o co ci chodzi
Ciotowskie psy ciotowskich wlascicieli. Zajeloby 2 spacery z moim reksiem zeby te koty sraly po dywanach przestraszone wyjscia na zewnatrz.
Jedyny sposób by nie skończyć w zupie tak założą mu konto na yt będzie zarabiał hais
Ogolnie lubie koty, nie jestem tez zwyrolem co mu staje jak krzywdzi zwierzeta ale jakby mi tak zaczal wsciekly siersciuch skakac w okol mojego psa i probowal podrapac jego i mnie to bym go strzelil z liscia az by ogluch na piec minut
wygląda jak moja kicia , ona tez atakuje wszystkie psy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów