📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tarzanno napisał/a:
Nie ma co się śmiać. Ten kot został ugryziony ponad 5 razy i zmarł trzy dni później w szpitalu.
Źródło!
Sirściuchy zdychają, a nie umierają w szpitalach...
tarzanno napisał/a:
napisał/a:
Nie ma co się śmiać. Ten kot został ugryziony ponad 5 razy i zmarł trzy dni później w szpitalu.
Zanim zmarł w szpitalu otrzymał pomoc lekarską, był traktowany specjalnie, niestety nie udało się uratować kotka...
jak by sie ogrodowym bawił to nic by się mu nie stało, zachciało się egzotyki.
@daymaker , mam kota w domu i Ci powiem że one tak drą ryja jak szykują się do ataku.
Kamerzysta ma w domu węża, kotek mu zaniósł...
każdy kto ma kota wie, że:
1. kot przeżył - nie został ani razu dziabnięty bo gdyby tak było to od razu by zrezygnował - koty to mistrzowie polowania, ten musiał mieć doświadczenie z wężami bo to widać po jego pewnym zachowaniu które nie miało ani śladu pierwszego podejścia. Gdyby był świerzakiem to by to wszystko pol dnia trwało.
2. przed atakiem czasem w taki właśnie sposób miaukają
3. gdyby został ugryziony na koniec zacząłby się szarpać w miejscu i robić matrixy a on najnormalniej spierdolił z ofiarą.
4. na zdrowie kotu, chuj w dupe wężom!
5. koty to prawdziwi sadyści - dlatego należą się brawa.
Brawo.
1. kot przeżył - nie został ani razu dziabnięty bo gdyby tak było to od razu by zrezygnował - koty to mistrzowie polowania, ten musiał mieć doświadczenie z wężami bo to widać po jego pewnym zachowaniu które nie miało ani śladu pierwszego podejścia. Gdyby był świerzakiem to by to wszystko pol dnia trwało.
2. przed atakiem czasem w taki właśnie sposób miaukają
3. gdyby został ugryziony na koniec zacząłby się szarpać w miejscu i robić matrixy a on najnormalniej spierdolił z ofiarą.
4. na zdrowie kotu, chuj w dupe wężom!
5. koty to prawdziwi sadyści - dlatego należą się brawa.
Brawo.
Jak ja nie lubię węży !!
zatłukł bym takiego, albo rozjechał samochodem =]
zatłukł bym takiego, albo rozjechał samochodem =]
kotka nie ugryła źmijka; one się tylko tak bawią.
ale koty maja refleks przeciez waz gryzie z szybkoscia kilku sekund.. a kot zdazy mu odbic ugryzienie.. :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów