Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Paradoks sadistica, jak chińczy zap🤬li psa to wielki płacz i dławieniem się glutami że piesiulka j🤬y zabił, a jak jest filmik jak Lampart zaj🤬 psa to nagle nie ma wielbicieli psów na portalu. Są ale nie ma 😉
Bo jest znacząca różnica między naturą a sk🤬iałymi ludźmi
Bo jest znacząca różnica między naturą a sk🤬iałymi ludźmi
Przypomnę tylko że dzięki sk🤬iałym ludziom siedzisz teraz w ciepłym mieszkaniu które sk🤬iali ludzie zrobili, z telefonem w łapie też pewnie często na kiblu które też sk🤬iali ludzie stworzyli. Nie wiem może ty korzystając z wygód sk🤬iałych ludzi się nie identyfikujesz czy coś może ci umknęło przez konformizm.
Ale jedynie moge ci zagwarantować że jak byś tego wszystkiego nie miał i musiał codziennie sp🤬alać przed dziką zwierzyną z obsraną dupą podcieraną palcami jak nasi przodkowie (może twoi nie, nie wiem może głaskali pieski w interneci tysiące lat temu i bysli ponadto nie wiem) zamiast siedzieć w ciepłym miszkanku, i kochane zwierzątka rozszarpały by ci paru członków rodziny to zmienił by ci się światopogląd względem natury, piesków, kotków i wszystkich innych naturalnych przytulasów, tak samo jak przodkom kiedy wymyślali pierwszą broń.
Natura nie jest po twojej stronie, nigdy nie była i nie będzie więc nie pieprz głupot proszę cię.
Przypomnę tylko że dzięki sk🤬iałym ludziom siedzisz teraz w ciepłym mieszkaniu które sk🤬iali ludzie zrobili, z telefonem w łapie też pewnie często na kiblu które też sk🤬iali ludzie stworzyli. Nie wiem może ty korzystając z wygód sk🤬iałych ludzi się nie identyfikujesz czy coś może ci umknęło przez konformizm.
Ale jedynie moge ci zagwarantować że jak byś tego wszystkiego nie miał i musiał codziennie sp🤬alać przed dziką zwierzyną z obsraną dupą podcieraną palcami jak nasi przodkowie (może twoi nie, nie wiem może głaskali pieski w interneci tysiące lat temu i bysli ponadto nie wiem) zamiast siedzieć w ciepłym miszkanku, i kochane zwierzątka rozszarpały by ci paru członków rodziny to zmienił by ci się światopogląd względem natury, piesków, kotków i wszystkich innych naturalnych przytulasów, tak samo jak przodkom kiedy wymyślali pierwszą broń.
Natura nie jest po twojej stronie, nigdy nie była i nie będzie więc nie pieprz głupot proszę cię.
Ale co ty p🤬lisz gościu mi o sp🤬alaniu przed lwami i o komforcie, mam dziękować ludziom za postęp technologiczny na kolanach i topić każdego psa w rzece bo mój przodek tysiąc lat temu został zjedzony przez niedźwiedzia czy o c🤬j ci chodzi, jest różnica między naturalną koleją rzeczy jak większe zwierzę op🤬li mniejsze a nad bezsensownym znęcaniem się nad zwierzętami i o tym napisałem jak czegoś nie rozumiesz to jesteś jakiś przyj🤬y i wyp🤬alaj bo szukasz c🤬ja do dupy tylko żeby się przyjebac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie