📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Są dwie opcje:
1. Jak był mały traktowano go nie właściwie i teraz są tego skutki, widzę to po swoim (przygarnięty).
2. Tak jak już ktoś powiedział, w obronie.
Bardziej fałszywych istot od ludzi nie ma, więc nie pieprzyć głupot, że są zakłamane. ;']
1. Jak był mały traktowano go nie właściwie i teraz są tego skutki, widzę to po swoim (przygarnięty).
2. Tak jak już ktoś powiedział, w obronie.
Bardziej fałszywych istot od ludzi nie ma, więc nie pieprzyć głupot, że są zakłamane. ;']
mogl jej ryja pochlastac
Chwile przed atakiem jebnęła coś w stylu "Nasiusiałam do twojej kuwetki..." Zajebisty kot, obronny taki
córcia, córcia, nie ma takiego tłuczenia. koniec imprezy! dziękuję, dobranoc
(całkiem spoko mogło by wyjść z takim podkładem zamiast całkiem z dupy dopasowanym evanescense)
pięnie kiciuś pozamiatał towarzystwo
(całkiem spoko mogło by wyjść z takim podkładem zamiast całkiem z dupy dopasowanym evanescense)
pięnie kiciuś pozamiatał towarzystwo
W napisał/a:
zamiast całkiem z dupy dopasowanym evanescense
Fixed
Cytat:
zamiast całkiem z dupy evanescense
Nie nawidze pierdolonych sierściuchów, budze sie w środku nocy i pizde mi pod balkonem drą.
Wredne, popierdolone koty, jak można to w domu trzymać?
radeksz82 napisał/a:
Ruchać mu sie chce
Chyba ciebie
Yekatenties napisał/a:
ukęcić łeb przy dupie
chyba twojej hehe
jak ja nienawidzę tych stworzeń ! nie zapomnę jak kiedyś u ciotki mnie taki drapał skurwysyn ! xd też się tak rzucał ... dopóki się ciotka nie odwróciła ! jak mu wypierdoliłem z glana to poleciał do sąsiada za ogrodzenie !--"
srogi pokurw z tego kota ; o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów