📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ja tak wódke przed żoną chowam
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
twentyfree napisał/a:
wlasnymi słowami, nawet jakbym Ci komiks narysował, to byś nie skumał, skoro materiał video do Ciebie nie przemawia
nie zajarzyłeś synu ale to nie twoja wina....
One tak robią. Nic nowego
"Z tymi zapasami na wirusy pojebało już wszystkich, chuj ci w dupę jaguarze" ...Hieny
Normalne zachowanie dzikich zwierząt kotowatych , w Polsce na terenach gdzie występują Rysie też można zaobserwować takie zjawiska bo robią to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów