Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zjeb antyszczepowy połączy nawet maseczke z kotem na smyczy
A drugi zjeb da sobie wmówić że wirus grypy specjalnie zmodyfikowany w laboratorium USA i przeniesiony do Chin w celu zmniejszenia populacji to ,było konieczne dobro i zarobienie na nim na szczepionkach gdzie koszt jednej to 1 USD . milionow miliardow dolarów jest jak najbardziej ok i super ,bo się zaszczepił
Dobry kot to rozjechany kot. (tak na marginesie)
Tak na marginesie to twoja stara liże odbyty murzynom.
No kurwa, nie wytrzymam! Jakaś idiotka wzięła kotka na smycz i wielki aj waj, a jak podczas Przekrętu Tysiąclecia całej ludzkości założyli kagańce na ryje to już spoko?!
I kazali brać udział w eksperymencie medycznym na światową skalę...
Dodaj trochę folii do czapeczki, bo widzę, że uwiera
A drugi zjeb da sobie wmówić że wirus grypy specjalnie zmodyfikowany w laboratorium USA i przeniesiony do Chin w celu zmniejszenia populacji to ,było konieczne dobro i zarobienie na nim na szczepionkach gdzie koszt jednej to 1 USD . milionow miliardow dolarów jest jak najbardziej ok i super ,bo się zaszczepił
Jeszcze dodaj coś o Żydach i NWO. I nie zapomnij o Wołyniu.
No kurwa, nie wytrzymam! Jakaś idiotka wzięła kotka na smycz i wielki aj waj, a jak podczas Przekrętu Tysiąclecia całej ludzkości założyli kagańce na ryje to już spoko?!
I kazali brać udział w eksperymencie medycznym na światową skalę...
Różnica kolego w tym przypadku jest taka, że społeczeństwo w dużej mierze zgodziło się na te eksperymenty, a ten biedny mały kitek nie godzi się na takie targanie go na sznurku i próbuje się bronić przed swoim oprawcą
Jeszcze dodaj coś o Żydach i NWO. I nie zapomnij o Wołyniu.
Próbujesz kpić z setek tysięcy Polaków pomordowanych przez ukraińskich nazistów i banderowców śmieszku.
Żebyś kiedyś rzeczywiście nie wył z bólu jak ci rak będzie dupę zżerał.
Wspomnisz moje słowa.
Próbujesz kpić z setek tysięcy Polaków pomordowanych przez ukraińskich nazistów i banderowców śmieszku.
Żebyś kiedyś rzeczywiście nie wył z bólu jak ci rak będzie dupę zżerał.
Wspomnisz moje słowa.
Ostatnie trzysta lat naszej historii to zmagania z ruską szarańczą, która jebała nas na wszystkie możliwe sposoby, a ty się czepiasz Ukraińców, bo raz coś odjebali? Człowieku...
Dobry kot to rozjechany kot. (tak na marginesie)
Chętnie bym zobaczył ciebie po dwuśladzie raOmir - i na pewno napisałbym komentarz
Kotki są dobre. Z kociej skórki można zrobić wyśmienity ogrzewacz na plecy. Tym bardziej, że zima już przyszła.
Już niedługo twoje flaki będą wisieć na płocie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów