📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Pewnie nowy..
Pewnie nowy..
A co wy przepraszam myślicie, że kurwa kotki to takie pluszaki biegające? To jest natura. A i tak koty mają więcej gracji w polowaniu niż takie psy, co się zbierają w kilka i wpierdalają drąc się jakieś zwierze. Kot się zakradnie, skoczy, odgryzie głowę i sobie mrucząc schrupie. Kulturka.
Mi przynosi pod drzwi zawsze, zajada sobie zajada, nakrywam go, odwraca się i z zębiskami i świecącymi oczami wygląda jak prawdziwy demon, potem zaczyna mruczeć i podchodzi i się łasi. Zajebiste. Mam na usługach małego zabójcę-ninję w dodatku słodziutkiego. Nie szczeka, jest samowystarczalny i czysty. Bardzo fajna sprawa.
Mi przynosi pod drzwi zawsze, zajada sobie zajada, nakrywam go, odwraca się i z zębiskami i świecącymi oczami wygląda jak prawdziwy demon, potem zaczyna mruczeć i podchodzi i się łasi. Zajebiste. Mam na usługach małego zabójcę-ninję w dodatku słodziutkiego. Nie szczeka, jest samowystarczalny i czysty. Bardzo fajna sprawa.
backbone
Przedszkola jeszcze zamknięte?
Przedszkola jeszcze zamknięte?
co to kurwa znaczy, że koty są fałszywe? obrabiają dupę za plecami? podpierdalają na policję? nie mówią prawdy? wyjaśnij popielniczka.
@tihomax
mam takiego samego czarnego kocurka chyba go wyrucham
mam takiego samego czarnego kocurka chyba go wyrucham
Zjuq napisał/a:
To co tu robisz tutaj powinni się znajdować tylko tacy, a nie cipki z pluszaczkiem
No no, na sadolu bezwzględne bydle z pentagramem na plecach, w realu chuderlak na wózku inwalidzkim
Ja mam w domu łowną kotkę i szczury - jak kiedyś szczur przy *zapoznaniu* ujebał kotkę w nos to teraz na widok szczura kot po kątach się chowa
filippiarz, zależy od kota. Mój przynosi mi czasem szczura, jak złapie. Takie fajne, duże. Raz musiałem sprzątać takiego, któremu ruszał się brzuch, wyłaziły z niego białe robaczki. Dobrze że go nie zjadł.
A co do fałszywości kotów - koty nie są fałszywe. One naprawdę mają cię w dupie
A co do fałszywości kotów - koty nie są fałszywe. One naprawdę mają cię w dupie
Owned. To sytuacja z domu. kiedyś kupiłem dziewczynie na urodziny myszoskoczka. Z racji swojej w domu są 2 koty, jeden mój, drugi jeszcze mały jej. Wracając do myszoskoczka był fajny, ale bardzo wkurwiający w nocy. Wystawialiśmy go do przedpokoju, razem z tym małym kotkiem, bo on też był w nocy wkurwiający. Jak dla mnie zawsze było to oczywiste, że kot drapieżnik rozpierdoli mysz w drobny mak i tylko ogon pozostanie, więc zawsze przykrywałem akwarium pokrywą. A ona zapomniała przykryć akwarium i z myszy został tylko ogon ((((((((((( A taki był fajny amerykański
piękny filmik! Po części spełnił moje małe zapędy. Żona kiedyś przytargała królika do domu od jakiejś tępej koleżanki. Kurwa! jakie to są posrane, śmierdzące, debine stworzenia! Będąc w domu miałem ochotę mu własnymi rękami kark skręcić, obrobić i zjeść. Oddała go dzień po tym, jak nie wytrzymałem i w dzień wolny zrobiłem niespodziankę. Wraca żonka z pracy i kolacyjka - faszerowany pieczony królik ze słoniną. Powiedziałem, że następny będzie ten którego przyniosła do domu. Nie wiem czemu, nie miała juz ochoty na pyszną kolację..
Wiem, że zaraz ktos pierdolnie "urzekła nas twoja historia, chuj nas to obchodzi" więc dodam sam potencjalnemu hejterowi - chuj mnie obchodzi że ciebie chuj to obchodzi, spierdalaj.
Wiem, że zaraz ktos pierdolnie "urzekła nas twoja historia, chuj nas to obchodzi" więc dodam sam potencjalnemu hejterowi - chuj mnie obchodzi że ciebie chuj to obchodzi, spierdalaj.
O takiego sadola chodzi, a tan odgłos przegryzanych kości, szkoda że takie krótkie, ale idzie w dobrym kierunku, duże piwo za materiał.
bembols napisał/a:
Owned. To sytuacja z domu. kiedyś kupiłem dziewczynie na urodziny myszoskoczka. Z racji swojej w domu są 2 koty, jeden mój, drugi jeszcze mały jej. Wracając do myszoskoczka był fajny, ale bardzo wk***iający w nocy. Wystawialiśmy go do przedpokoju, razem z tym małym kotkiem, bo on też był w nocy wk***iający. Jak dla mnie zawsze było to oczywiste, że kot drapieżnik rozpie**oli mysz w drobny mak i tylko ogon pozostanie, więc zawsze przykrywałem akwarium pokrywą. A ona zapomniała przykryć akwarium i z myszy został tylko ogon ((((((((((( A taki był fajny amerykański
Szkoda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów