Reszta zdjęć w komentarzach.
Reszta zdjęć w komentarzach.
Tfuj stary też jest fałszywy.
Widać, że próbujesz ratować sytuację bo pewnie jak kolega w środku napierdalasz w tą pedalską i idiotyczną gierkę...
A pewnie w domu szajsung i podnieta jaki to ma pro telefon z androidem ;d
Twoje życie osobiste musi byc usłane gwoździami... i przy okazji naucz pisać.
Ps, Koty są chujowe, i takie moje zdanie. A kto lubi, niech lubi
piszecie jakie to koty kurwa inteligentne,prawie kazdy pies reaguje na swoje imie czego o kotach nie mozna powiedziec ,drze tylko taki morde zeby zarcie dostac i kimnac w cieplym ,owszem bedzie przywiazany do czlowieka ale nigdy nie bedzie tak inteligentny jak pies
przykro bardzo ale z gowna jablon nie urosnie
Mamy 3 koty, mimo tego co nam się wydawało, to one mają sto razy bardziej podobną do ludzkiej psychikę, są w stanie mimo ograniczeń "językowych" oddać wobec nas swoje uczucia i przywiązanie, psy w tym względzie są totalnymi bydlętami, rzucisz kiełbasę i Cię kocha, koty może to wydaje się dziwne, ale pokochują człowieka dopiero po latach
A wiedziałeś że gdy człowiek umrze, i kot nie ma jedzenia to ta menda Cie zeżre bez żadnych zachamowań ? pies będzie z głodu zdychał, a nie zlapie sie twojego mięska... że tak powiem, a kot...jak to kot, dba o swoje.... Pies sie cieszy z małych rzeczy, można go wiele nauczyć, i razem z nim mieć więcej wspólnego, a kot tylko żre i śpi, miękki jest, daje sie czochrać, ale jak przyjdzie co do czego to ma wyjebane po calości.... kto lubi, niech lubi, jak dla mnie to brudny wredny sierciuch bez ambicji...
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Koty to cwaniaki, ja swojego nauczyłem aportować.
@up
A wiesz, że jak człowiek ma np chore serce to kot to czuje? Kładzie się na chorym miejscu i swoim ciepłem stara się ogrzać człowieka
A nie wiedziałem, miło wiedzieć.... ale i tak nie przepadam za kotami, jakieś dla mnie takie hmm, łajdaki są
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won'tA wiedziałeś że gdy człowiek umrze, i kot nie ma jedzenia to ta menda Cie zeżre bez żadnych zachamowań ? pies będzie z głodu zdychał, a nie zlapie sie twojego mięska...
Psy mają niekiedy tendencje do zjadania twarzy swojego właściciela. Potem może uzupełnię harda o kilka zdjęć, jeśli twierdzisz że jest inaczej. Ogólnie głupoty piszesz poparte jakimiś wiejskimi zabobonami chyba, ale nie chce mi się wdawać w dyskusje które zwierzątko jest fajniejsze, bo lubię zarówno psy jak i koty . Koty szczególnie za niezależność, którą wielu myli z głupotą. Sobaki to rasa służalcza, a ludzie lubią jak się im usługuje, stąd też owe zwierzęta cieszą się większą sympatią.
Miałem kota 14 lat, więc stwierdzenie że wystarczy mu pełna miska do szczęścia i że nie czuje żadnego przywiązania do właściciela jest dla mnie totalną bzdurą.
Psy mają niekiedy tendencje do zjadania twarzy swojego właściciela. Potem może uzupełnię harda o kilka zdjęć, jeśli twierdzisz że jest inaczej. Ogólnie głupoty piszesz poparte jakimiś wiejskimi zabobonami chyba, ale nie chce mi się wdawać w dyskusje które zwierzątko jest fajniejsze, bo lubię zarówno psy jak i koty . Koty szczególnie za niezależność, którą wielu myli z głupotą. Sobaki to rasa służalcza, a ludzie lubią jak się im usługuje, stąd też owe zwierzęta cieszą się większą sympatią.
Miałem kota 14 lat, więc stwierdzenie że wystarczy mu pełna miska do szczęścia i że nie czuje żadnego przywiązania do właściciela jest dla mnie totalną bzdurą.
Dla mnie kot to sierciuch, dobry dla ludzi siedziących w domu, leniwych i nudnych. Cos w tym złego że mam swoje zdanie na ten temat, mozesz je wielbić, oddawać im cześć a ja to i tak mam w dupie bo dla mnie to egoistyczny włochaty skurwiel na czterech łapach
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won'tMam tylko nadzieje że jeśli jesteś miastowy, to kupki po swoim psie sprzątasz, bo nic mnie tak nie wkurwia, jak ludzie srający tymi bydlakami pod moim oknem.
No dobra, dosyć złośliwości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów