Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sorki za bulwersa , ale nie lubie jak ktos wyzej sra niz dupe ma
jestem kobietąmyslisz ze jestes fajny
bo napisales ze masz wszystkich w dupie?
w którym miejscu ? chodziło mi o to że do tej pory osoba której podlegam i która wybrała mnie na moderatora nie zwróciła mi uwagi na temat tych galerii, dlatego się z nią liczę, anie dlatego że resztę mam w dupie
zamieszczam dla tych co chcą oglądać, czytać potrafisz ? tematu nie widzisz ? Kotki vs Dzieci. Nie jest temat na hardzie ? nie będzie flaków i mózgów, nie moja wina że chujowo kojarzyszObrazki zamieszczasz tez tylko dla tych 2 osob , czy dla wszystkich?
nic dziwnego ze zdjecia są na tak niskim poziomie
Ale teraz przynajmniej widać kto chce napierdolic jak najwiecej tematów i zebrać najwiecej piw... za byle co
no własnie jesteś kobietą...
nic dziwnego ze zdjecia są na tak niskim poziomie
Ale teraz przynajmniej widać kto chce napierdolic jak najwiecej tematów i zebrać najwiecej piw... za byle co
taki mi przysrałeś że ci gówno między zębami zostało
ale poza tym widać jak długo jesteś na forum, idź na harda i poprzeglądaj trochę tematów... może zrozumiesz za co mam te piwa ^^
Esne pisałaś ze 2 wazne osoby nie zwrocily Ci uwagi
mowisz pewnie o innych moderatorach
Linek nic dziwnego sam wstawia durne zdjecia myszy i "pseudo groźne sytuacje" ...
a Centurion co robi nie wiem mało mnie to obchodzi.
Forum sadistic.pl było dla mnie miejscem gdzie ze wszystkich portali w internecie mozna było zobaczyc najlepsze(tj wybrane z tysiecy) zdjecia filmy itp itd. Teraz wpierdalacie wszystko co wam sie wyswietli....
MOWIE NIE durnym kotom
MOWIE NIE lizaniu sie po napletkach komentując skłodkie dzieci/kotki
i ostatni raz
MOWIE NIE całemu systemowi piw i postów ... zamienia się to w durną rywalizację, tworzy sie zjebana hierarchia.
Twoje rozumowanie na temat tych dwóch osób jest równie śmieszne jak Twoje posty
Esne pisałaś ze 2 wazne osoby nie zwrocily Ci uwagi
mowisz pewnie o innych moderatorach
Linek nic dziwnego sam wstawia durne zdjecia myszy i "pseudo groźne sytuacje" ...
już nie jest ? zmień jeForum sadistic.pl było dla mnie miejscem gdzie ze wszystkich portali w internecie mozna było zobaczyc najlepsze
dołączyłam tutaj jak już były piwa, ile ich mam ? nic mnie to obchodzi. Jak by mi trochę zależało na piwach wrzucała bym wszysko co idzie z joe monster, niestety na joe monster nie ma rozjebanych głów.MOWIE NIE całemu systemowi piw i postów ... zamienia się to w durną rywalizację, tworzy sie zjebana hierarchia.
Nie podobają ci się moje tematy ? sam wstawiaj leprze bo tych co nic się nie podoba a srają na rozwój forum jest dużo, potrafią tylko pierdolić że nic się im nie podoba bo jest za słodkie.
Fakt faktem za duzo siedze na 4chanie, wracając tutaj widze tylko jak w postaci tematów gowno sie z was wylewa....
uważaj na słowa, wolisz 4chana na chuj tu siedzisz ?wracając tutaj widze tylko jak w postaci tematów gowno sie z was wylewa....
poczytaj swoje posty i argumenty to zobaczysz co jest denneDenne pierdolenie tak samo moge powiedziec: "jak chcesz wstawaic koty to idz na inne forum..."
btw nie rozumiem tego patrząc na Twoje tematy wiekszosc jest bardzo dobra ...
Co do kurwy skłania ludzi by na sadystycznym forum wklejac koty i dzieci...
I don't get it
btw nie rozumiem tego patrząc na Twoje tematy wiekszosc jest bardzo dobra ...
podziękuje w tym momencie za konwersacje z Tobą
resztę niech rozstrzygnie Cent co zrobić ze słodkimi tematami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów