Nic dziwnego, że wole psy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sonny^ napisał/a:
Jak się nazywa piosenka lecąca w tle 0:37 - 0:45 ???
Sophie Ellis-Bextor - Murder On The Dance Floor
Wolę psy, bo jako szczeniaki są może i głupie, ale uczą się na błędach (jak w miarę je wychowasz), a koty na odwrót, w miarę normalne w dzieciństwie, a jak dorosną to cię w chuja zrobią i ich IQ się zmniejsza...
@rusofil @Powell : A czego oczekujecie po sadisticu? Przecież tu trafiają same popierdolone rzeczy. A jak chcecie się kłócić że oni maltretują te zwierzęta - to znajdźcie odpowiednią stronę i tam wyżyjcie się
dziaad napisał/a:
Koty są głupie jak chuj. A o braku intelektu świadczy chociażby to, że nie rozpoznają swojego odbicia w lustrze. A że takie niby przebiegłe i cwane a jednocześnie miłe i puszyste to jedynie zasługa genialnie rozwiniętego instynktu i krzyżowań wypierających. Wiedzą sierściuchy, że jak się połaszą i pomruczą to dostaną michę albo się je weźmie na ręce i podrapie czy tam pogłaska. Z inteligencją niestety nie ma to zbyt wiele wspólnego. Ja tam lubię psy. Koty to fałszywe, tępe chuje.
Niestety, w twoim przypadku to nie zadziała, więc je hejtujesz. Typowy gimnazjalista.
Pyro25 napisał/a:
@rusofil @Powell : A czego oczekujecie po sadisticu? Przecież tu trafiają same popierdolone rzeczy. A jak chcecie się kłócić że oni maltretują te zwierzęta - to znajdźcie odpowiednią stronę i tam wyżyjcie się
Nie stwierdziłam, że to jest nieodpowiednie na Sadola. Stwierdziłam, że nienawidzę idiotów, którzy znęcają się nad niczego winnymi zwierzętami, które nie mogą się obronić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów