📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Cytat:
Kot jest padlinożercą, co w tym dziwnego ?
Sam kurwa jesteś padlinożerca...
To, że kot je padlinę nie znaczy, że jest padlinożercą. Łapie myszy? Łapie. Czyli jest drapieżnikiem, a to, że coś leży i gnije i jest darmo i nie trzeba się męczyć, żeby się nachapać to czemu nie jeść? Jadłeś hamburgera? Jadłeś. To nie znaczy, że jesteś hamburgerożercą i jesteś Amerykaninem.
wedkarz88 napisał/a:
@modzgi, ty chyba wściekłego Yorka nie widziałeś. Mój kiedyś wpadł pod werandę na działce i załatwił kilka kociaków. Mimo że wygląda jak wygląda taki pies, kiedyś miał za robotę polowanie na szczury i coś mu z tego zostało.
Haha już to widzę... taka popierdółka to może sobie poszczekać na kota zza ogrodzenia co najwyżej. Mój kot to był taki dzikus, że się na pitt bulla rzucał, o dziwo wychodził z tego bez szwanku. Pies też raczej cenił swoje oczy.
Zgadzam się z przedmówcami co do kotów. Są superszybkie i zwinne i jeśli większy kot zaatakuje człowieka to może mu zrobić sporo krzywdy... Mój musiał stracić zęba żeby się porządnie nauczyć kto rządzi w domu :p Od tamtej pory nie wyciągnął pazurów w moją stronę i zawsze mnie słucha a minęły już dobre 4 lata :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów