akcja od 1:44
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boocheno napisał/a:
swoją drogą bardzo śmieszne, że wygłodniałe koty walczą o przeżycie w betonowej dżungli - a że muszą sobie tak radzić...cóż
Dawno nie widziałem takich grubych kotów.
lepszy filmik bez przycinania bo tego plasknięcia się nikt nie spodziewa i lepszy efekt jest
ale wypasione jebane sierściuchy, ten rudy to musi być dopiero kurwa
kurwa w przyciętym filmie nie ma tego efektu, chodzi o to że przez 1:44 czekasz aż coś się wydarzy, napięcie wzrasta aż dochodzi do punktu kulminacyjnego i jebs, szuflą w ryj
W chuj śmieszne - kot dostaje po głowie. Żal mi tych, których to bawi.
Lnkk napisał/a:
Więc się jednak da?
Wychodzi na to, że mamy leniwych userów, którzy tylko wrzucają jak leci. Nie chce im się nawet chwilki poświęcić na zrobienie dobrego tematu.
Leniwe mendy.
[ Komentarz dodany przez: d(-_-)b~: 2011-09-29, 08:39 ]
gnidy dworskie
Wychodzi na to że mamy modów, którym jak się chcę, to dotną filmik w odpowiednim momencie
aveyron napisał/a:
Wychodzi na to że mamy modów, którym jak się chcę, to dotną filmik w odpowiednim momencie
no ale to chyba nie nasza działka
Przecież ten kot chyba w ogóle nie dostał, szufelka się zatrzymała na skrzyni.
Śmieszny ten rudy, z modnie przyciętym ogonkiem:P
Śmieszny ten rudy, z modnie przyciętym ogonkiem:P
kurwa czekam i czekam.... i co w tym śmiesznego?
Bardziej mi sie podobało jak 3 koty tak samo siedziały i wcinały te ryby
Bardziej mi sie podobało jak 3 koty tak samo siedziały i wcinały te ryby
Linkk, a ty nic kurwa tylko sapiesz jakies pierdoly na temat jebanych gw***dek i pierdolonego przycinania jebanych filmikow. jak ci sie nie podoba to se sam kurwa przytnij albo przewin jebany gimbusie
bardziej mnie śmieszy reakcja mojej mamy na ten filmik - powinna mieć konto na sadolu
Sadol sadolem, ale ten koles za tego kota sam powinien dostac szufla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów