Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.Bardzo dobrze. Widać że pojebany idiota. Jak kota się szanuje to kot szanuje Ciebie. To jest podstawowa reguła charakteru kota. No chyba że nie potrafił go wychować. Swojego kota się nie boję bo wiem że mnie nie podrapie jak mu nic nie zrobię a tym bardziej po twarzy. Jeszcze raz podkreślam DOBRZE MU TAK
Ok, a co konkretnie gość na filmie zrobił swojemu kotowi, że ten do niego podszedł i go pochlastał? Pytam, bo może czegoś nie zauważyłem. Fakt - drze ryja, ale czy dla kota to jest sensowny powód, żeby atakować domownika? Jeśli tak - to ludzie wyżej mają rację - za okno. Na jego miejscu mogło być dziecko, które, strzelam, zareagowałoby podobnie. Wtedy też byś wyjechał z bajeczką "dziecko kota nie uszanowało, to ma za swoje"?
@up Gratuluję sierściucha, kawał pięknego, pręgowanego bydlaka. Głaska ode mnie mu zapodaj