18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
f................n 2018-12-25, 16:47 14
Ten kot powinien mieć pomnik. I mnóstwo potomstwa, dziedziczącego te wspaniałe cechy - przy obecnej zbyt wysokiej ilości zjebów wszędzie na świecie, będą mogły tępić ich spierdolone zachowania, godnie kontynuując tradycje przodków polujących na równie bezużyteczne szkodniki ku zadowoleniu wszystkich normalnych. Reasumując: atak histerii na widok Playstation 4? Naprawdę?? Jak dla mnie na gościa powinien spaść 16 tonowy odważnik rodem z Monty Pythona i kotu w ogóle się nie dziwię. Więcej: ja mu kibicuję i życzę, żeby dorósł 10krotnie większych rozmiarów i powtórzył zabieg
Zgłoś
bocianoff 2018-12-25, 17:04 1
nic tak mnie nie wkurwia jak koty i kociary, które obnoszą się ze swoim jebanym kociarstwem
Zgłoś
chlusniembousniem 2018-12-25, 17:10 7
Bardzo dobrze. Widać że pojebany idiota. Jak kota się szanuje to kot szanuje Ciebie. To jest podstawowa reguła charakteru kota. No chyba że nie potrafił go wychować. Swojego kota się nie boję bo wiem że mnie nie podrapie jak mu nic nie zrobię a tym bardziej po twarzy. Jeszcze raz podkreślam DOBRZE MU TAK
Zgłoś
1408 2018-12-25, 18:38 7
chlusniembousniem napisał/a:

Bardzo dobrze. Widać że pojebany idiota. Jak kota się szanuje to kot szanuje Ciebie. To jest podstawowa reguła charakteru kota. No chyba że nie potrafił go wychować. Swojego kota się nie boję bo wiem że mnie nie podrapie jak mu nic nie zrobię a tym bardziej po twarzy. Jeszcze raz podkreślam DOBRZE MU TAK

Ok, a co konkretnie gość na filmie zrobił swojemu kotowi, że ten do niego podszedł i go pochlastał? Pytam, bo może czegoś nie zauważyłem. Fakt - drze ryja, ale czy dla kota to jest sensowny powód, żeby atakować domownika? Jeśli tak - to ludzie wyżej mają rację - za okno. Na jego miejscu mogło być dziecko, które, strzelam, zareagowałoby podobnie. Wtedy też byś wyjechał z bajeczką "dziecko kota nie uszanowało, to ma za swoje"?
Zgłoś
mam_racje 2018-12-25, 18:47
Ale jesteście upośledzeni hehe - jebani podludzie
Zgłoś
TB303 2018-12-25, 18:48 39
Zapomniałbym, że mam coś dla miłośników kotów, jak i "miłośników" kotów:

Zgłoś
Spec122 2018-12-25, 20:42
To na chuja się tak cieszył
Zgłoś
kamilja 2018-12-25, 21:14 1
Nie - "jebać koty" - tylko lać je. Wrzątkiem!
Zgłoś
uFo125 2018-12-25, 22:44
Ilu biednych sadoli nie dostało Playstation pod choinkę
Zgłoś
fdM 2018-12-26, 0:44 14
Szczerze, to takiego cwaniaczka co koty/zwierzęta maltretuje (jak chciałoby kilku samozwańczych urabura powyżej) to bym chętnie gdzieś zobaczył wywieszonego na słupie za jajca. W ogóle by mi nie było żal, jeszcze bym napluł na chama.
To taki najgorszy sort mentalnych pedałów, którzy lubią zrobić krzywdę słabszemu.
Zgłoś
pve11 2018-12-26, 0:52
Ale wam serio przeszkadza to że gościu u siebie w domu zachowuje się jak idiota? Może sobie jaja robił, czy coś, chuj wam do tego w sumie, jego sprawa.

I tak dopowiadając, sam kotów nie lubię, ale każdy kto krzywdzi w jakikolwiek sposób słabszego, czy to człowieka czy zwierze, jest dla mnie zwykłym śmieciem, kupą gówna z głową, rękami i nogami. Stfu na was tam wyżej.
Zgłoś
chlusniembousniem 2018-12-26, 1:08 2
1408 napisał/a:

Ok, a co konkretnie gość na filmie zrobił swojemu kotowi, że ten do niego podszedł i go pochlastał? Pytam, bo może czegoś nie zauważyłem. Fakt - drze ryja, ale czy dla kota to jest sensowny powód, żeby atakować domownika? Jeśli tak - to ludzie wyżej mają rację - za okno. Na jego miejscu mogło być dziecko, które, strzelam, zareagowałoby podobnie. Wtedy też byś wyjechał z bajeczką "dziecko kota nie uszanowało, to ma za swoje"?

Zgadzam się z Tobą, owszem, koty ogólnie to pojebane stworzenia ale nie można wszystkich wrzucać do jednego wora tak samo jak z ludźmi, każdy jest inny. Swojego kota rozumiem, szanuje, znam jego zachowanie, mogę mu zaufać ale jak ugryzie albo coś zrobi nie tak, to dostaje, tak samo jak ojciec klapsa da dziecku. Swojemu kotu jak dam powąchać takie mocne ziołowe tabletki na uspokojenie, to zaczyna mu odpierdalać i nawet mnie ugryzie. Jak usłyszy takie specjalne nagranie wyjącego kota, to myśli, że serio mam jakiegoś, którego krzywdzę i mój kot go szuka i mnie gryzie, bo chce go uratować. Jak swojego zaczepiam i dokuczam, to też mnie gryzie i drapie bo nie da sobą pomiatać ale jak mu nic nie robię, to mu nie odpierdala jak niektóre pojebane koty, nawet nie wyje jak niektóre pojebane koty, dlatego go szanuje pomimo tego, że nie jest typowym przytulasem. Kot znajomego ugryzł jego dziecko w nogę, bez powodu, to też dostał za to ale nie krzywdzi kota, bo to kurwa zwierze, słabsze ale jak się sprowadza takiego pojebanego dzikusa to jego problem. Sam bym się pozbył takiego pojebańca jeżeli by potrafił tak bez powodu zrobić mi krzywdę, na chuj mi taki kot, którego nie jestem pewny i się go boję? Przykład takiego jebniętego kota:

Nie wiem czy w jej przypadku to jeden taki wybryk ale kilka razy i kota bym się pozbył. Niech wypierdala być pojebany gdzieś indziej ale w żadnym wypadku bym mu nie zrobił krzywdy.
Tak w ogóle ostatnio się okazało, że jestem uczulony na koty ale problemów skórnych nie mam, bardziej oddechowe także on nawet nie wie, że mnie wykańcza ale nie mam serca go oddać, za dobrze go znam, jest jak moje dziecko.

Zgłoś
f................n 2018-12-26, 2:24 3
@up

Masz sporo racji, ale z przykładem to akurat pojechałeś - kot się przyszedł pomiziać i zwrócić na siebie uwagę, a tępa pizda, przynajmniej w jego/jej mniemaniu, próbuje go ugryźć bez wyraźnego powodu. On (ona) nie ogarnia tego, że to jakiś żałosny stream dla stulejarzy od grania w call of duty i to jej pierdolenie do (w kocim mniemaniu) samej siebie musiało go wkurwiać tygodniami. Do tego to syberian, albo norweski leśny, więc bydle drapieżne z natury zdecydowanie bardziej niż zwykły dachowiec. Jak się przygarnia/kupuje zwierzę, to trzeba brać pod uwagę to, co ma w głowie - nie mówię tu o chorobliwej ostrożności, ale ludków, którzy uważają, że każde udomowione zwierzę ma być w 100% posłuszne człowiekowi i nie posiadać instynktów, uprzejmie skierowałbym na reedukację do kogoś ogarniętego, bo to mniej więcej tak samo odpowiedzialne, jak hodowla 50 kilowego dzikiego bydlaka wyjętego prosto z dżungli. Za głupotę się płaci. Po wklepaniu hasła "sara kate cat" w google wyskakuje post z twittera z 2016 r., w którym tępa pizda się chwali, że sierściuch podrapał ją w oko "2 lata i 2 dni temu" i nabija sobie oglądalność. A wystarczyło pomiziać i nie udawać zajebistej pod publiczkę ....

@up Gratuluję sierściucha, kawał pięknego, pręgowanego bydlaka. Głaska ode mnie mu zapodaj
Zgłoś
chlusniembousniem 2018-12-26, 2:45 1
figgin napisał/a:

@up Gratuluję sierściucha, kawał pięknego, pręgowanego bydlaka. Głaska ode mnie mu zapodaj

Dzięki Zapodane

Co do przykładu i tego co napisałeś, to masz rację. Piwo.
Zgłoś
BaR.U.1988 2018-12-26, 9:26 3
Posiadacze kotow są zazwyczaj zjebani, napewno conajmniej 90% znam z 10 osób którzy mają w domu koty i są właśnie zjebani intelektualnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem