📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Już po świętach w Twoim golfie trójce"
mare30ks napisał/a:
Litwin47, oile uporaja sie w ich jakoscia w roznych temperaturach bo slyszalem ze roznie z tym jest
pozatym oile na asfalcie jest ok, ale te dziury az prosza sie o zalepienie syfem (snieg-bloto) a jak sie jezdzi z niewywazonymi oponami kazdy chyba wie
wywazenie kilkanascie gram juz daje o sobie wyraznie znac, a jak sie napierdoli pol kilo blota na jedna strone to bedzie dopiero rodeo
pomyślałeś chociaż trochę nad tym co napisałeś ?
kurwa nad oponami pracowały dziesiątki inżynierów, a typ z sadola napisze, że są chujowe bo boki się będą zaklejać ... kurwa ogarnij się, błagam - czy tak ciężko się domyślić, że ta opona tylko pokazuje sposób działania, a normalne produkcyjne opony będą miały wypełnione boki ? ja pierdole ....
Takie opony standardowo stosowano w kołach zapasowych w Porsche. Miałem 944 z 1989 roku i taki właśnie miało zapas...
Uwaga Koleś wyżej napisał że miał PORSHE!!! GDZIE BÓL DUPY!!??? GDZIE SĄ PRAWDZIWI POLACY!!
Na moje oko to jest normalna opona wywinięta do połowy na drugą stronę :0
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów