18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czarnobrody123 2013-05-24, 12:31
2:08 chyba słychać Allah Akbar
Zgłoś
m................L 2013-05-24, 12:32 1
2xup Kiedyś, kiedy odstawicie komputer (wątpię) i będziecie w jakimś większym mieście, i nawet przez przypadek traficie na sytuację, gdzie ów wspomniani "panowie" się pojawią, a będzie to sytuacja NIE wynikająca z waszej winy (o czym z resztą pisałem wcześniej), w jakimś zamieszaniu, bądź po prostu będziecie wzięci za podejrzanego, jestem absolutnie pewien, że uda się wam ich przekonac, że wy nic nie macie z tym wspólnego, ba! nawet broniliście ich na Sadolu, podadzą wam rękę i podziękują za poprawną postawę obywatelską, po czym puszczą wolno. Nie życzę wam tego, ale żebyście kiedyś nie wspomnieli moich słów...
Zgłoś
edyj71 2013-05-24, 12:49
A co ma zrobić... kurwe jebnie, kurwa padnie a potem przejebane bo kurwa ma większe prawa niż człowiek.

Jebane państwo policyjne wpierdalają się w nie swoje sprawy i sami dymu kurwa szukają a potem na kibiców zrzucają winę jebani poszukiwacze sensacji na czele z kaczorem D

a ty śmieszna dziwko wrzucająca film zapomniałeś dopisać ACAB jebany amatorze jak nie wiesz z kim walczysz to sie nie wypowiadaj.
Zgłoś
B................z 2013-05-24, 12:52
JP 100% hwdp policja na tory!!!!
Zgłoś
L................r 2013-05-24, 13:17
enduser skad masz te filmik?wiesz moze gdzie to bylo nakrecone?
Zgłoś
gin 2013-05-24, 13:23 1
"Ma pan uprawnienia do kemerowania?" Nosz kurwa mać jest policjantem na służbie więc żadnych uprawnień nie trzeba.
Zgłoś
Szerokikarq 2013-05-24, 13:35 4
Właśnie tacy ludzie wymyślają te wszystkie hasła typu HWDP, JP. Wielce pokrzywdzeni, bo chcieli się napierdalać w środku dnia na ulicy, ale policja im nie pozwoliła, a jednemu nawet wykręcili rękę bo się szarpał. Mi i moim znajomym takie rzeczy się nie przydarzają, ale to pewnie dlatego, że nie znam życia.
Zgłoś
skurwysyn666 2013-05-24, 14:35 4
Tylko mnie nie bij Chłopaki pomocy

Oto całe pokolenie HWDP/JP; w końcu czymś się policja ma zajmować, a że 1 na 10000 to skurwysyn i uderzył w twarz niewinna osobę to już, jaka ona zła niedobra, ale jak dostaniecie kosą w brzuch w biały dzień, to ciekawe gdzie zadzwonicie
@maxvolumePL, zapewne byś kurwa na straż pożarną zadzwonił

pozdrawiam
Zgłoś
czub1789 2013-05-24, 15:48
maxvolumePL a co to ja kurwa mam sie tlumaczyc przed jakimis tepymi zjebami bo oni sobie mysla ze jestem jakims ich podejrzanym ? cos Ci sie w glowie popierdolilo to bydlo nie zasluguje na szacunek kurwa mam sie cieszyc z tego ze wielcy panowie dresy nie spuscili wpierdol mi i na dodatek podziekowali za obywatelska postawe ?wez spierdalaj

maxvolumePL i jeszcze jedno "sytuacja nie wynikajaca z naszej winy tylko w jakims ogólnym zamieszaniu tak" ? yhmm czyli banda nabuzowanych jełopów napierdalajaca sie miedzy soba i rozpierdalajaca wszystko dookola nagle staje sie dobrymi duszyczkami, wszystkich nagle ogarnia stoicki spokój podchodzą kulturalnie rozmawiaja ze mna wyjasniaja sprawe i puszczaja wolno? wez skoncz w ogolnym zamieszaniu to bydlo nie bedzie myslalo o niczym innym jak tylko napierdalac wszystkich i wszystko dookola byle tylko sie wyzyc
Zgłoś
KMD 2013-05-24, 15:56
dobra muzyczka w 2:50
Zgłoś
m................L 2013-05-24, 17:12
czub1789, przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo wgl nie załapałeś o czym mówię.
Zgłoś
Wiochmen 2013-05-24, 17:25
Cytat:

2xup Kiedyś, kiedy odstawicie komputer (wątpię) i będziecie w jakimś większym mieście, i nawet przez przypadek traficie na sytuację, gdzie ów wspomniani "panowie" się pojawią, a będzie to sytuacja NIE wynikająca z waszej winy (o czym z resztą pisałem wcześniej), w jakimś zamieszaniu, bądź po prostu będziecie wzięci za podejrzanego, jestem absolutnie pewien, że uda się wam ich przekonac, że wy nic nie macie z tym wspólnego, ba! nawet broniliście ich na Sadolu, podadzą wam rękę i podziękują za poprawną postawę obywatelską, po czym puszczą wolno. Nie życzę wam tego, ale żebyście kiedyś nie wspomnieli moich słów

ale ty jestes debilem...

jak nic nie zrobiles to po huj sie rzucasz? bedziesz spokojny to cie nawet nie skuja,chociaz powinni

z tego co widze to z toba nie ma gadki zadnej....wiec pierdole nie bede sie rozpisywac
Zgłoś
enduser 2013-05-24, 17:31
Lysander

org-->watch?v=MVy0GiycH48

edyj71

Pooglądaj filmiki ze stanów (NY) tak apropos państwa policyjnego i nie uważam że sytuacja z filmiku to nie ich sprawa.
Zgłoś
czub1789 2013-05-24, 17:39
a kurwa maxvolumeP sprry pojebało mi sie ze chodzi Ci o bande jełopów a nie gliniarzy
Zgłoś
Jab7kO 2013-05-24, 18:37
"Ma pan uprawnienia do kamerowania" Kurwa i mówi to "stróż prawa" do kurwy nędzy. Gdzie w prawie napisane jest, że nie można filmować interwencji policji...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem