📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja bym temu kolesiowi przyjebała w międzyczasie poprawiania grzywki
"Proszę, oddaj mi mój ryż, nie zmuszaj mnie to karcenia Cię tą biedną, karłowatą żółtą dłonią, o Pani."
hahaha on ją po łbie napierala a ta tylko grzywke poprawia ;]
ten jej całkowity brak reakcji, tylko poprawianie fryzury...ach... ta laska z każdym ciosem stawała sie dla mnie piękniejsza...zakochałem się
niezłego ignora mu walnęła. tak jakby te ciosy nie robiły na niej najmniejszego wrażenia
Kolo ma duzą głowe i mały tułów .... Jak w bajkach ehhh co za cieć, a ta ładnie na siebie ciosy przyjmowała, więcej nawet jak najman
ciosy niczym łepków z przedszkola, złapać takie ścierwo złamać kurwa ręce w łokciach i puścić na walki amstafów do klatki. Moim marzeniem jest kiedyś jak będę wracał do domu zajebany wódą spotkać takiego typa z podobną akcją, zrobić mu kulig mordą po betonie.Chuj, niech ginie!.
powinna częściej po ryju dostawać, może kiedyś by się nauczyła do czego ręce służą...
"Może mały offtopic ale ruchnąłbym ją "
Ty byś ją ruchnął a ja bym mu najebał, pasuje taki układ ?
Ty byś ją ruchnął a ja bym mu najebał, pasuje taki układ ?
w moim towaarzystwie nawet na nią by nie spojrzał... co za szmaciarz nawet nie ma czym pykać... a co dopiero gej o jakiegos innego pedała wali babe z liscia ahaah padaka i lipa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów