Nie było bo własne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurczę, miałem dać piwo, ale Tusk się wpierdolił mi na chatę i je ukradł
abw już się zbliża, już puka do mych drzwi...
Tarvil napisał/a:
Dług publiczny to też nie taki problem żeby trzeba było go na gwałt spłacać, w tym kraju jest kilka innych rzeczy do naprawienia.
No właśnie problem i trzeba wreszcie zacząć spłacać, bo zaraz dojdziemy do 60-procentowego progu konstytucyjnego, którego już nawet o złotówkę nie można przekroczyć (no chyba, że ci idioci w sejmie zmienią konstytucję, albo Rostowski kolejnego haka rozkmini). Zresztą przez ostatnie 24 lata polskie rządy z roku na rok ten dług powiększają, nie było roku, żeby dług się zmniejszył. To jest skrajnie nieodpowiedzialne, tacy ludzie nie powinni rządzic krajem.
Tak się kurwa zastanawiam kto by wam odpowiadał, pis - nie, po - nie, rp - nie, sld - nie, psl - nie, to co wy kurwa chcecie? zakładajcie partie, dajcie jakiś normalny program wyborczy i chętnie na was zagłosuje. No chyba, że narzekanie w internecie daje wam +100 do samooceny .. Bo w internecie to wszyscy nienawidzą partii, a na wyborach i tak na nich głosują. Jesteście niedojebani .
zacytuje mistrza i klasyka:
"Zresztą zamiast kraść jako bankier, fabrykant, sekretarz czy inny prezes lepiej kraść 'parekselans ' jako złodziej....tak jest chyba uczciwiej..."
"Zresztą zamiast kraść jako bankier, fabrykant, sekretarz czy inny prezes lepiej kraść 'parekselans ' jako złodziej....tak jest chyba uczciwiej..."
Jebany ryży żyd, ah powkurwiać się tak do obiadu jest tak kurwa pięknie.
widzę że większość przedawkowała maść na ból dupy, nie podoba się premier, to wypierd**ać z mojego pięknego kraju
Czajol3 napisał/a:
widzę że większość przedawkowała maść na ból dupy, nie podoba się premier, to wypierd**ać z mojego pięknego kraju
Kraj owszem piękny, ludzie też w porządku ale Ci którzy nim rządzą moim skromnym zdaniem żeby nikogo nie urazić to CHUJE Dziękuje dobranoc
ja mówię na niego rudy chuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów