Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Słabo trollujesz, powinieneś napisać w stylu
"W polsce kuhwa jak w lesie, albo nie, w polsce jak w chlewie obshanym guwnem, nie majom piehdolone biedaki basenów, kuhwa co ja gadam, wy kuhwa nie macie nawet jebanych helikoptehów śmiecie jebane."
ps
A i na koniec jakaś puenta w stylu "nawet kuhwa lasy wam siem nie palom, bo w polsce jak w chlewie obshanym guwnem i wszystko guwnem obcieka to nie ma jak sie zapalić biedaki antysemickie piehdolone"
Ja nie troluję. Po prostu patrzę trzeźwym racjonalnym okiem na świat i swoje obserwacje opisuję
Jakbyś wszystko wiedział, to byś nie pisał, że kradziej. Są odpowiednie regulacje prawne w hamburgerowni, że w przypadku pożaru i gaszenia go właśnie w taki sposób, piloci mają prawo pobierać wodę z prywatnych basenów. Co ciekawe, o czym może nie wszyscy wiedzą, u Nas jest podobnie jeśli chodzi o samochody terenowe, quady oraz autobusy, w przypadku mobilizacji militarnej. Sprawa wygląda tak, że mogą Ci zapukać do domu i powiedzieć żebyś dawał kluczyki bez gadania i jest to zgodne z prawem...
Już bez pierdolenia głupot proszę.
USTAWA O POWSZECHNYM OBOWIĄZKU OBRONY RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ
Art. 208. Obowiązek świadczeń rzeczowych
1. Na urzędy i instytucje państwowe oraz przedsiębiorców i inne jednostki organizacyjne, a także osoby fizyczne może być nałożony obowiązek świadczeń rzeczowych, polegających na oddaniu do używania posiadanych nieruchomości i rzeczy ruchomych na cele przygotowania obrony Państwa.
Obowiązek musi być nałożony formalnie w drodze decyzji administracyjnej przez wójta bądź burmistrza na wezwanie WKU. Nikt nie będzie pukał i zabierał. W razie nałożenia obowiązku ciąży na nas obowiązek utrzymania stanu technicznego, nakaz użyczenie do 3 razy w roku w celu stwierdzenia gotowości mobilizacyjnej i zakaz wywozu sprzętu za granicę bez powiadomienia WKU. Za każdy dzień mobilizacji przysługuje wynagrodzenie (aktualnie 154 zł dla najmniejszych pojazdów za każdy dzień) a także odszkodowanie za zużycie czy przepadek.
To jest normalne np w przypadku firm budowlanych, gdzie sprzęt ciężki ma karty mobilizacyjne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów