Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podobno w desperacji ukradli nawet Fiata Multiplę. Właścicel czując co się święci zostawił w środku kluczyki i małpy pozbawiły go problemu ze złomowaniem.
Jak chciałeś zabłysnąć to się brokatem posyp. Teraz już Multipla staje się youngtimerem czy tego chcesz czy nie.
...i dobrze chujom!!! Naściągali "bawełniarzy" to teraz mają swoją Francję !!!!
Teraz jebany PiS chce te ścierwa do nas przywlec i cały pierdolony rząd wraz z tuskiem szkopem skurwiałym
Zamontują kradzione tablice i będą jeździć aż ich policja nie zatrzyma i zastrzeli
No i wtedy hop ! Kolejne zamieszki i kolejne auto podpierdolone będzie. I koło się zamyka.
Zamontują kradzione tablice i będą jeździć aż ich policja nie zatrzyma i zastrzeli
a potem pretekst do kolejnej demolki i takie perpetuum mobile
Teraz jebany PiS chce te ścierwa do nas przywlec i cały pierdolony rząd wraz z tuskiem szkopem skurwiałym
nooo zwłaszcza Tusk w tym rządzie zdecydowanie przesadził przyjmując w ciągu ostatnich lat 130 tys muslimskich imigrantów. Kiedy w końcu odsuną tego szkopa, który jest ruskim agentem,od władzy??
Dzisiaj się śmiejecie, bo głupi Francuzi pozwolili sobie wejść na głowę i destabilizować własne państwo, ale nie zauważacie, że w Polsce dzieje się dzisiaj dokładnie to samo, co działo się na zachodzie dekady temu. Obecna miłościwie sprawująca rządy partia od 2015 sprowadziła 250 tys. przedstawicieli obcych "kultur", a planuje ściągać 400 tys. ROCZNIE! Za 10-15 lat będziemy mieć Paryż czy Sztokholm w Warszawie. Wszystko za przyzwoleniem otępiałego narodu, który dzisiaj się śmieje, a za dekadę będzie płakał, że jak to się stało.
a powiedz mądralo, co możemy zrobić, jak co druga cipa w tym kraju już szykuje sobie transparent "łelkom refjudźis! free bloł-dźob " i będzie ich bronić jak niepodległości.
ale z Ciebie rasista
a to dopiero początek jego zalet.
I ciekawe co te kurwy potem z tym autem zrobią...
Jeśli ktoś pomyśli to drzwi, lusterka, deski, boczki - ogólnie środek, zderzaki, listwy, lampy, osłonki itp, itd...
W chuj ludzi zajmuje się "prostowaniem" powypadkowych złomów i takie elementy idą jak woda.
Przerabiałem temat na golfach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów