📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
co to QRWA jest?!
pranki- sranki mozna robic, ale skad oni mogli wiedziec, że koleś udaje?
to bylo stanowczo nie smieszne, szkoda ze zaden kolesowi nie wpiepszyl.... Tak głupiego pomysłu to nie widziałem jeszcze w zadnym pranku.
pranki- sranki mozna robic, ale skad oni mogli wiedziec, że koleś udaje?
to bylo stanowczo nie smieszne, szkoda ze zaden kolesowi nie wpiepszyl.... Tak głupiego pomysłu to nie widziałem jeszcze w zadnym pranku.
Ch*j z tym, że czarnuchy. W końcu ktoś tym pizdeczką wpie****ił za te gówniane pranki
wszystko przecież jest ustawione, ja pierdolę ludzie apeluję do Waszej znikomej inteligencji...
W każdym razie szkoda że na serio nikt takim nie wpierdoli, jakby mi ktoś chciał takie coś odjebać to raczej bym się wkurwił a nie "hehe jaki fajny dowcip".
W każdym razie szkoda że na serio nikt takim nie wpierdoli, jakby mi ktoś chciał takie coś odjebać to raczej bym się wkurwił a nie "hehe jaki fajny dowcip".
Szkoda, że mu tej złodziejskiej łapy nie złamał. Pranki sranki. Smo...., kurwa
Szkoda ,że go kurwa nie odstrzelił jakiś diler. Jebani żartownisie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów