film z rejestratora w samochodzie. Kradzież tablic rejestracyjnych w garażu podziemnym Al. 3 Maja w Legionowie.
Na pierwszym filmie w 20 sekundzie wrócił się po przednią tablicę.
to jest Sadistic! a nie 997
i po co to wrzuciłeś?
Za 50 dyszek to już pełny bak zalejesz w osobówce
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Ej a powiedzcie, jeśli ktoś REALNIE SIĘ ZNA, czy jak ktoś zapierdoli blachy z przykładowo deawoo matiza i wrzuci na całkowicie inny samochód (np na bmw) to policja jakoś logicznie skojarzy fakty, że pewnie to skradzione blachy czy też będzie do pokrzywdzonego któremu ukradli od innej marki samochodu przychodzić traktując go z góry jako ofiarę czy na chama najpierw z mordą do właściciela jako pierwszego podejrzanego?
wiesz że masz naklejkę na szybie a kradzież zgłaszasz
Ej a powiedzcie, jeśli ktoś REALNIE SIĘ ZNA, czy jak ktoś zapie**oli blachy z przykładowo deawoo matiza i wrzuci na całkowicie inny samochód (np na bmw) to policja jakoś logicznie skojarzy fakty, że pewnie to skradzione blachy czy też będzie do pokrzywdzonego któremu ukradli od innej marki samochodu przychodzić traktując go z góry jako ofiarę czy na chama najpierw z mordą do właściciela jako pierwszego podejrzanego?
Ej a powiedzcie, jeśli ktoś REALNIE SIĘ ZNA, czy jak ktoś zapierdoli blachy z przykładowo deawoo matiza i wrzuci na całkowicie inny samochód (np na bmw) to policja jakoś logicznie skojarzy fakty, że pewnie to skradzione blachy czy też będzie do pokrzywdzonego któremu ukradli od innej marki samochodu przychodzić traktując go z góry jako ofiarę czy na chama najpierw z mordą do właściciela jako pierwszego podejrzanego?
wiesz że masz naklejkę na szybie a kradzież zgłaszasz