📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Czas reakcji policji godny podziwu" bo to Hameryka, a nie kurwa Polska. Tam obywatele wiedzą na co idą ich podatki.
Co do drugiego filmiku, to 150m od tego ronda jest komisariat Największy szacun dla tego Pana z psem.
Co do drugiego filmiku, to 150m od tego ronda jest komisariat Największy szacun dla tego Pana z psem.
Wrócił się żeby mu oddać resztę
A i tak "psiarnia" ich za niewinność zgarneła, pobiła bez powodu, wyrywała paznokcie bo kolega się potknął o zderzak samochodu.
raper900 napisał/a:
@up Witaj w PO.... eee gdziekolwiek to nie było
Możesz nie pamiętać, ale w latach 90' było w Polsce najwięcej kieszonkowców, dziesion i wymuszeń. W około 1/10 autobusów był jakiś kieszonkowiec. Nie było wieczoru, żeby w bramie nie przekopali kogoś.
Obecnie dzięki monitoringowi m. in. jest bezpieczniej.
Nie pierdol więc, że to przez PO, PiS czy jakąkolwiek inną partię polityczną.
To, że kurwy z rządu jebią nas po kieszeniach to jedno. Ale to nie oni każą nam pić, ćpać, bić, itp. Wkładają Ci nóż w dłoń i każą iść na ulicę zarobić na piwo?
Jak ktoś jest cipą i nie potrafi sobie zapracować na życie to już jego wina. Nie robiąc przy tym krzywdy innym oczywiście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów