Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Mężczyzna ukradł hiszpański radiowóz i próbował przejechać przez granicę. Sprawcą okazał się Polak.

Dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych. Nasz rodak chciał przekroczyć hiszpańską granicę z Gibraltarem, ale nie posiadał przy sobie dokumentów. Pracownicy służby granicznej cofnęli mężczyznę na teren Hiszpanii. Nie wiedzieli, z kim zadarli...

Mężczyzna uparł się, że zwiedzi Gibraltar i brak dokumentów nie będzie mu w tym przeszkadzał. Jak postanowił, tak zrobił. Na początku mężczyzna krążył przy granicy i obmyślał plan. Po chwili rozpoczął jego realizację. Polak ukradł radiowóz, który stał przy budkach straży granicznej i próbował wjechać na brytyjski teren.

Genialny plan nie wypalił, a mężczyzna został zatrzymany. Służby Hiszpanii i Gibraltaru podały, że sprawcą kradzieży był Polak. Całe zdarzenie zostało zarejestrowane przez kamery monitorujące przejście graniczne. Teraz trwa wewnętrzne dochodzenie, które wyjaśni, dlaczego zostawiono radiowóz z kluczykami w środku.

Fantazja czy głupota?

Źrodło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wypchalek 2016-02-17, 17:04
Jak uratować szwedkę przed ciapakiem to Polak, a jak coś przeskrobał to Obywatel Europy. no!
Zgłoś
Kaprys 2016-02-17, 20:37
Co do eksperymentu. Też bym tak zrobił. Ja pamiętam, jak w 2008 pracowałem w Czechach. Tam przewija się różna nacja. W tej okolicy najwięcej Wietnamczyków. Ale to zajebiście spokojny i pracowity naród. Nic do nich nie mam, a nawet podziwiam. Oni kurwa zapierdalają. A ja pewnego wieczoru , po czacie z laską, tak mnie wkurwila, że głowa mała. Idę odreagować. W sensie, ktoś krzywo spojrzy, wjeba. Bo tak. I tak szedłem ulicami miasta zalążka Škody, czyli Mlada Boleslav. Cyganie w klatkach, o jest. Zaraz znikali. Pochodziłem z godzinę, nikt się nie pruje, wróciłem zły na kwadrat. Godzina po północy. I to serio było. Co się okazało, pogadałem z polskimi kumplami, oni też na łowy chodzili. Cyganuchy Polaków się boją, nawet jak Polak idzie sam i szuka dymu z tymi mendami. Wietnamców nie tykaliśmy, dobre ziomki.
Zgłoś
RicoSb 2016-02-17, 20:43
jakby to był arab to było by napisane Hiszpan:)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem