Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też tak macie, że jak walniecie kloca, to zaraz zaglądacie do kibla jak wygląda? Przecież wiadomo, że arcydzieła Leonarda tam nie zobacze, a jednak zawsze mimowolnie patrze. Mam chyba coś z banią.
To wcale nie jest takie głupie. Po wyglądzie, konsystencji i kolorze kału można się dowiedzieć np. o chorobach jakie się rozwijają w organizmie.
[ Dodano: 2024-07-27, 23:09 ]
Też tak macie, że jak walniecie kloca, to zaraz zaglądacie do kibla jak wygląda? Przecież wiadomo, że arcydzieła Leonarda tam nie zobacze, a jednak zawsze mimowolnie patrze. Mam chyba coś z banią.
To wcale nie jest takie dziwne. Po wyglądzie, konsystencji i kolorze kału można dowiedzieć się np. o chorobach które się rozwijają w organizmie.
[ Dodano: 2024-07-27, 23:12 ]
To nie jest wcale takie dziwne. Po wyglądzie, konsystencji i kolorze kupy nożna dowiedzieć się np. o rozwijających się chorobach w organizmie.
Hm, ale... co ma Proud Mary do filmiku?
Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son
Nie ma w tym nic dziwnego, właśnie dobrze jest zerknąć czy wszystko jest z nami ok i czy np. nie sramy krwią .
Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son
Znam bardzo dobrze, ale pytanie było inne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów