Czasy się zmieniają, więc brytyjscy dżentelmeni dostosowują swoje zachowanie do obecnie panujących trendów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sho5maker napisał/a:
Tylko murzyna nie okradniesz, ani nie zniszczysz mu własności, bo nic nie ma.
Juzwa napisał/a:
Życie ma.
Ale życie murzyna jest nic nie warte
O co dokładnie chodzi, bo tylko krzyki i rzucanie w murzyna. Oni coś odstawili, że im taki lincz zrobili?
Tak to się musi skończyć, czystka eupory z muzułów i nygrów nierobów, a potem likwidacja komunistów..
Nie ma nic zabawniejszego jak p.policjantka w kapelutku prosi o odsuniecie się w stylu fuck off.
Czarni jak zwykle w swej głupocie sami sobie problemów narobili.
Mam taką cichutką nadzieję, że w końcu ludzie wyjdą na ulicę i ich na widłach wyniosą.
Blm spowoduje tylko to, że Ci którzy mieli czarnych w dupie staną się rasistami i być może aktywnie zaczną walczyć z czarnym bydłem.
"Lekarstwo" gorsze od choroby.
Mam taką cichutką nadzieję, że w końcu ludzie wyjdą na ulicę i ich na widłach wyniosą.
Blm spowoduje tylko to, że Ci którzy mieli czarnych w dupie staną się rasistami i być może aktywnie zaczną walczyć z czarnym bydłem.
"Lekarstwo" gorsze od choroby.
Dobry czarnuch to martwy czarnuch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów