18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
nano50 2019-11-13, 15:07 7
Kepeszek napisał/a:

Nie zesraj sie rycerzyku. Co , trzydziecha jebła, nudzi się i zaczynasz dostrzegać bezcelowość swojego istnienia i szukasz rozrywki? Jaką sprawiedliwość chcesz wymierzać? Jak chuj dostali mandat a jak nie to sie z kierowca dogadali. A ty chcesz coś wojowac i udawac kozaka. Spotkaj kiedys większego od siebie i skacz do niego. Niech ktoś nagra a za nagranie dam Ci 500zł. Bede miał material na glownej na sadolu. Idz kurwa wafla opierdol zwal se a na koniec urwij kabel od neta. elo

Pięknie rozpaprałeś patusa. Piwko.

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
cysiu8 2019-11-13, 15:25 1
Z mojej rodzinnej miejscowości Aż przykro patrzeć
Zgłoś
Kamilarz 2019-11-13, 15:32 5
Kepeszek napisał/a:

Nie zesraj sie rycerzyku. Co , trzydziecha jebła, nudzi się i zaczynasz dostrzegać bezcelowość swojego istnienia i szukasz rozrywki? Jaką sprawiedliwość chcesz wymierzać? Jak chuj dostali mandat a jak nie to sie z kierowca dogadali. A ty chcesz coś wojowac i udawac kozaka. Spotkaj kiedys większego od siebie i skacz do niego. Niech ktoś nagra a za nagranie dam Ci 500zł. Bede miał material na glownej na sadolu. Idz kurwa wafla opierdol zwal se a na koniec urwij kabel od neta. elo

Ale mu Pan powiedział. Piwo ode mnie
Zgłoś
TB303 2019-11-13, 16:17 7
Kepeszek napisał/a:

Zgłoś
lolczyslaf 2019-11-13, 19:24 2
Haha Maxbus, kierowcy z tego chujka (firmy przewozowej) zawsze na mnie trąbią w Krakowie na drodze, bo im rowerem przeszkadzam jak do pracy dojeżdżam. Aż miło popatrzeć, jak im się karoseria wgniata w super busiku sprowadzanym od Niemca po taniości. Szkoda tylko, że to nie ten sam co mnie co rano wkurwia w drodze do pracy, ale mimo wszystko satysfakcja jest
Zgłoś
Maras0803 2019-11-13, 21:28 2
jbone napisał/a:

500zł nagrody za anonimowe dane smarka.sam wymierzę mu sprawiedliwość.info tylko na pw.

Haha anonimowe dane, co za błazen. To byłem ja Gdańsk ul. Zamiejska 17 przynieś nagrodę dla swojego Pana w zębach.
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-11-13, 21:49
jbone napisał/a:

500zł nagrody za anonimowe dane smarka.sam wymierzę mu sprawiedliwość.info tylko na pw.

Żeby ci matka zdechła na raka prostaty!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
~DMT 2019-11-14, 0:01
Zluzujcie z tym typem... Farmazoniarz jakich mało...

Prawda jbone?

Q L I M A X
Zgłoś
maderfakermen 2019-11-14, 5:33
Od trzydziestu lat w tej kwestii nic się nie zmieniło. A wy się wzniecacie...
Zgłoś
eMJay8086 2019-11-14, 19:18
Gry i zabawy w limanowskiej wiosze.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-11-15, 1:33
Cytat:

Za to "elo" na końcu mogę cię stłuc na kwaśne jabłko kutasem po twarzy.
na koniec opierdolisz pałę pierwszemu napotkanemu dresowi (takiemu samemu elo jak ty kurwa patusie jebany)
I za to nie wezmę ani grosza. Ale filmik nagram i wrzucę na sadola.
piszesz się ?
A 500zł które chcesz dać temu człowiekowi zostaw sobie na Chesterfieldy i harnasia....przyda ci się.

==============================================
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów