-Krzyzak- napisał/a:
Hasło prawdziwe i nie zdajecie sobie z tego sprawy tępaki, to tylko alegoria, a Ruscy śmieją się nam w twarz i jak komuś się to nie podoba i tworzy hasło jak na zdjęciu to swoi ludzie go wyśmiewają. Powyciągacie do siebie ręce skurwysyny kiedy odbiorą nam suwerenność egzystencjalną, bo gospodarczej już nie mamy ;] Nie daj Boże.
Możecie mnie za to zgnoić, bo to Sadistic i powinienem wypierdalać stąd z ludzką mową, ale przedtem przemyślcie dojrzale ten problem dotyczący Polski jeżeli macie w sobie krztynę patriotyzmu, za który to nasi dziadowie przelewali krew. Bo to ich zasługa, że Polska istnieje i możecie sobie teraz siedzieć przed kompem wyć z tragedii i walić konia przy pikselach. Brak wam jaj do obiektywnej oceny sytuacji, a kto ma bronić polskości jak nie Polacy?
Schabik napisał/a:
Uważasz że obrona krzyża i robienie całej tej szopki to bronienie polskości i zachowanie patriotyczne? To wypierdalaj pod ten swój krzyż.
Jak mniemam podczas, gdy Twoja klasa w szkole podstawowej miała lekcje z czytania ze zrozumieniem Ty urządzałeś sobie wagary.
Nie wspomniałem ani słowem o krzyżu, osobiście nie podoba mi się to do końca. Chodziło mi o hasło, które wyśmiewacie w tym temacie, że "Wszyscy lecimy TU-154",
(tj Zmierzamy donikąd, jeżeli chodzi o polskie społeczeństwo). Powinniście otworzyć oczy zanim po raz kolejny będzie trzeba bronić ojczyzny poprzez walkę fizyczną, bo zagrożenie wojną jest realne, wbrew pozorom dobrobytu, pokoju i wolności. Nie zamierzam wskazywać, z której strony może nadejść potencjalny zaborca. Po prostu trzeba być czujnym i twardo stać na nogach, a przede wszystkim rozumieć obecną sytuację.