18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masabitumiczna 2011-04-19, 21:47 2
@BDrummer z Jarkiem jest taki problem, że swoim pierdoleniem wzbudza zdziwieni/obrzydzenie/nienawiść (niepotrzebne skreślić), tutaj nie ma znaczenia czy jest się Niesiołowskim czy szwagrem spod sklepu. Zauważ, że taki Niesiołowski niepochlebnie wyraża się tylko o Kaczyńskim lub o jakimś jego pomyśle, a Kaczyński w swojej karierze obrażał najróżniejszych ludzi... choćby ostatnio ślązoków, przykłady można by przytaczać na kilogramy ale po co... to nie jest portal o polityce...
proszę dobranoc
Zgłoś
magikp1 2011-04-19, 22:00
ja lece tym co rusie w nim szyby po wybijały bo straszny przeciąg...
Zgłoś
-Krzyzak- 2011-04-19, 22:06 5
Hasło prawdziwe i nie zdajecie sobie z tego sprawy tępaki, to tylko alegoria, a Ruscy śmieją się nam w twarz i jak komuś się to nie podoba i tworzy hasło jak na zdjęciu to swoi ludzie go wyśmiewają. Powyciągacie do siebie ręce skurwysyny kiedy odbiorą nam suwerenność egzystencjalną, bo gospodarczej już nie mamy ;] Nie daj Boże.

Możecie mnie za to zgnoić, bo to Sadistic i powinienem wypierdalać stąd z ludzką mową, ale przedtem przemyślcie dojrzale ten problem dotyczący Polski jeżeli macie w sobie krztynę patriotyzmu, za który to nasi dziadowie przelewali krew. Bo to ich zasługa, że Polska istnieje i możecie sobie teraz siedzieć przed kompem wyć z tragedii i walić konia przy pikselach. Brak wam jaj do obiektywnej oceny sytuacji, a kto ma bronić polskości jak nie Polacy?
Zgłoś
Dany 2011-04-19, 22:07
A myślałem, że tylko w WWA mamy tych popierdolonych kretynów na krakowskim, widać tam tez się znaleźli.
Zgłoś
d................m 2011-04-19, 22:44
haha byłem tam i po wszystkim cała ekipa szła chyba na wawel, jakieś 100 osób na przodzie krzyczało "Pamiętamy", następne 100 osób w środku śpiewała Hymn, a kolejna setka na końcu krzyczała "nigdy więcej" . Liczby podane w przybliżeniu ze względu na brak oceny na oko...
Zgłoś
BDrummer 2011-04-19, 22:46
ok fakt, portal nie o polityce tylko jednocześnie jaro jebał albo PO ( gdzie własnie oni do niego startowali )
lub/i do SLD czyli partii frajerów którzy chcą dać dzieci pedałom ( jeśli jesteś facetem i popierasz cioty w swoich dążeniach to nawet proszę nie pisz że jesteś sadystą )

Dziękuje Dobranoc
Zgłoś
rrdzony 2011-04-19, 23:22
No to kurwa lećcie
Zgłoś
boski_adonis 2011-04-19, 23:31
ja pierdole! jebane barany szukają teorii spiskowych jak Ci durnie od 2012, ludzie, TU sie poprostu rozpierdolił jak dziesiątki innych samolotów na świecie, Rosja ma na nas wyjebane, możemy gówno jej zrobić, ale po chuja ja to pisze jak sadyści to wiedząc.. mam ochotę pierdolnąć tych wszystkich baranów z transparentami , chuje jebane, skurwysyny pierdolone!!!
Zgłoś
oscyp88 2011-04-19, 23:52
na pohybel !
Zgłoś
-Krzyzak- 2011-04-20, 9:35
-Krzyzak- napisał/a:

Hasło prawdziwe i nie zdajecie sobie z tego sprawy tępaki, to tylko alegoria, a Ruscy śmieją się nam w twarz i jak komuś się to nie podoba i tworzy hasło jak na zdjęciu to swoi ludzie go wyśmiewają. Powyciągacie do siebie ręce skurwysyny kiedy odbiorą nam suwerenność egzystencjalną, bo gospodarczej już nie mamy ;] Nie daj Boże.

Możecie mnie za to zgnoić, bo to Sadistic i powinienem wypierdalać stąd z ludzką mową, ale przedtem przemyślcie dojrzale ten problem dotyczący Polski jeżeli macie w sobie krztynę patriotyzmu, za który to nasi dziadowie przelewali krew. Bo to ich zasługa, że Polska istnieje i możecie sobie teraz siedzieć przed kompem wyć z tragedii i walić konia przy pikselach. Brak wam jaj do obiektywnej oceny sytuacji, a kto ma bronić polskości jak nie Polacy?

Schabik napisał/a:

Uważasz że obrona krzyża i robienie całej tej szopki to bronienie polskości i zachowanie patriotyczne? To wypierdalaj pod ten swój krzyż.

Jak mniemam podczas, gdy Twoja klasa w szkole podstawowej miała lekcje z czytania ze zrozumieniem Ty urządzałeś sobie wagary.

Nie wspomniałem ani słowem o krzyżu, osobiście nie podoba mi się to do końca. Chodziło mi o hasło, które wyśmiewacie w tym temacie, że "Wszyscy lecimy TU-154", (tj Zmierzamy donikąd, jeżeli chodzi o polskie społeczeństwo). Powinniście otworzyć oczy zanim po raz kolejny będzie trzeba bronić ojczyzny poprzez walkę fizyczną, bo zagrożenie wojną jest realne, wbrew pozorom dobrobytu, pokoju i wolności. Nie zamierzam wskazywać, z której strony może nadejść potencjalny zaborca. Po prostu trzeba być czujnym i twardo stać na nogach, a przede wszystkim rozumieć obecną sytuację.
Zgłoś
pele368 2011-04-20, 13:23
Zamiast pierdolić i dochodzić przyczyny katastrofy w Smoleńsku niech rozwiążą zagadkę kącika muzycznego z Familiady
Zgłoś
B................g 2011-09-17, 11:45 2
Krzyżaku, jeśli tą Twoją "polskość" reprezentują ludzie tacy jak Kaczyński, albo truchło jego brata, mam w dupie umieranie za takich Polaków.

Co do patriotyzmu, większość takich ludzi widzi go w ksenofobii, historycznej nienawiści i katolicyźmie - nie za takie ideały chcę walczyć, wręcz przeciwnie - z takimi chcę walczyć.

Druga sprawa to fakt, że Polska jako kraj nie może sobie pozwolić na jakieś afronty względem takich mocarstw jak Rosja (Europa i U.S.A będzie mieć nas w dupie), więc o tyle dobrze że antagoniści nie są z reguły brani za ludzi poważnych.

Po trzecie, każdy z nas widzi Polskę inaczej, za swoją będę walczył, ale póty w miejscu mojego kraju, leży ten katoland z debilami którzy książkę ostatni raz widzieli w gimnazjum, mam to w dupie.

Innymi słowy, to nasi przodkowie walczyli o ten kraj ale to nie Ruscy/Niemcy mogą go zniszczyć, Polaczkowie spierdolili ten kraj, a teraz nawołują do obrony czegoś z czym nie mam nic wspólnego.

"Coście skurwysyny uczynili z tą krainą..."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem