📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
🔥
Tato podał byś serwetkę
- teraz popularne
@OMEN_666: tak kudwa, jest od tyłu i akurat trafił jak woda leciała (bo ma caly czas otwarty zawor)
Ehh Rosja, tam to bandyci łapią policjantów, książki czytają ciebie, ty banujesz adminów itp.
ale pustaki : a nikt nie wpadl na to ze to odwrocone nagranie moze byc xD ? widac ze szklanka jest suchuta puzniej . ani kropli.
Tam to każdy musi wypić swoje, żeby poprawnie funkcjonować.
Fajna sprawa, tylko żeby to sprawdzić trzeba czekać aż rury będą czyścić w bloku
To ja juz wiem dlaczego u mnie woda leci , mianowicie kiedy ja chce sobie wody nalac to wtedy sasiad wlewa wode do kranu i w tenze sposob mam wode u siebie ?
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów