18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
paglo 2010-09-08, 15:25
Zawsze lubiłam tą reklamę, ale bez przesady z tymi piwami - ona jest tak stara jak ja :/
Zgłoś
PeTa 2010-09-08, 15:53
@Paglo
ale nie było jej tutaj jeszcze, nie każdy widział, a zobaczyc mysle warto
Zgłoś
Black Snake 2010-09-08, 18:55
Linekk, Koty, pepsi. To może jeszcze faceci?

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
.................. 2010-09-08, 18:57
Black Snake, to propozycja?
Zgłoś
misiequt 2010-09-08, 19:00
Linekk napisał/a:

Huh, gimbus.

Stary idiota, weź lepiej poczytaj.
Zgłoś
k................u 2010-09-08, 19:46
@~Linekk

przez ciebie dostałem ataku

wisisz mi za przyjazd karetki
Zgłoś
Black Snake 2010-09-08, 22:12
Linekk, a co, chcesz? Zoofil w dodatku widzę Jak co to PW.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
.................. 2010-09-08, 22:19
Nie jestem zoofilem, a pw nie chce mi się pisać, nawet chyba zapomniałem jak to się robi.
Zgłoś
The Butcher 2010-09-08, 22:30 1
Olewając już sam fakt, że jest w tym zero sadyzmu, w sumie to nawet nie ma żadnej pobudki by to tu wrzucić, to jednak leciało w TV, widziałem parę razy.

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
kanarinho 2010-09-08, 23:39 1
a w polsce tylko bez endu, żanet kaleta kazio i hajzer...
Zgłoś
Black Snake 2010-09-09, 15:01
Nieśmiały widzę

Zgłoś
.................. 2010-09-09, 15:06
Cytat:

Nieśmiały widzę

No i mnie masz.
Zgłoś
Black Snake 2010-09-09, 16:05
To dobrze, będziesz trudniejszy Tylko trochę stary jesteś ;( 53 lata to już dziadek, jeszcze za pedofila Cię wezmą

Zgłoś
.................. 2010-09-09, 17:33
Black Snake napisał/a:

Tylko trochę stary jesteś ;( 53 lata to już dziadek

Lać na to, w profil każdy wpisać może to co chce, wiek w nim nie jest wiarygodny.

Source
Zgłoś
Black Snake 2010-09-09, 21:41
Coś o tym wiem, bo u mnie wiek, też nie ten co w profilu

A tak nawiasem, sorka. Zeznąłem się na klawiaturze. Miało być 43, a nie 53

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów