📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zawsze lubiłam tą reklamę, ale bez przesady z tymi piwami - ona jest tak stara jak ja :/
@Paglo
ale nie było jej tutaj jeszcze, nie każdy widział, a zobaczyc mysle warto
ale nie było jej tutaj jeszcze, nie każdy widział, a zobaczyc mysle warto
Linekk, Koty, pepsi. To może jeszcze faceci?
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake, to propozycja?
Linekk, a co, chcesz? Zoofil w dodatku widzę Jak co to PW.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Nie jestem zoofilem, a pw nie chce mi się pisać, nawet chyba zapomniałem jak to się robi.
Olewając już sam fakt, że jest w tym zero sadyzmu, w sumie to nawet nie ma żadnej pobudki by to tu wrzucić, to jednak leciało w TV, widziałem parę razy.
To dobrze, będziesz trudniejszy Tylko trochę stary jesteś ;( 53 lata to już dziadek, jeszcze za pedofila Cię wezmą
Coś o tym wiem, bo u mnie wiek, też nie ten co w profilu
A tak nawiasem, sorka. Zeznąłem się na klawiaturze. Miało być 43, a nie 53
A tak nawiasem, sorka. Zeznąłem się na klawiaturze. Miało być 43, a nie 53
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów