📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Jak ktoś sam montował taką kabinę i widział z jak cienkiego profila aluminiowego jest to zrobione, to by bał się mokry ręcznik na to powiesić a to bydle się powiesiło.
Efekt dwóch godzin religii tygodniowo w szkole ale tylko jednej godziny fizyki
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Jak ktoś sam montował taką kabinę i widział z jak cienkiego profila aluminiowego jest to zrobione, to by bał się mokry ręcznik na to powiesić a to bydle się powiesiło.
Profilu.
hujowo nie pociol sie ,szkoda marna nauczka na przyszlosc ,no i ja rozumiem ze dis ludzie sa glupsi o 20 procent od ludzi z przed ery mobilnego internetu ,ale przeciez chodza do szkoly ,dotykaja przedmiotow i nie wnioskuja co do ich wytrzymalosc, nic nic w zab, nosz kurwa debil to malo powiedziane toz to kretyn ,ameba do zoo nie do ludzi ,bo jescze kiedys komus krzywde zrobi ,hehhehehh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów