Kolega zabalował ostro w sylwestra, efektem jest amputowana ręka od łokcia. Nie mam pojęcia co tak mu rękę wyjebało. Zdjęcie robił inny kolega, niestety tylko pozostałości. Może kiedyś będzie temat kontynuowany, póki co - zdjęcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To wcale nie jest nie wiadomo ile krwi w tej łazience. Weźcie pół litra wody mineralnej i rozlejcie po mieszkaniu to zobaczycie jak bardzo się napaskudzi. W tym kiblu jest coś w przybliżeniu 500-750 ml.
GatecrasherKO napisał/a:
Tzn. od dłoni do łokcia czy od łokcia do ramiona?
Dłon została ale ramie do wyjebania.
stopro123456 napisał/a:
Się znaleźli eksperci medycyny i pirotechniki, może Macierewiczowi się przydacie skoro nie potraficie odróżnić krwi od barszczu. Gdzie tam jest napisane, że petardę odpalał na zewnątrz, mało jest takich debili, którzy w domu takie rzeczy odpalają? Może mu ujebało rękę w domu i pobiegł do sracza, chuj wie w sumie po co, ale w panice człowiek robi różne, nie do końca przemyślane rzeczy. Browar za wstawkę, wrzucaj wincyj jak jakieś zdobędziesz.
I to jest prawda, w końcu osoba myśląca na sadolu.
@up Chuja prawda, sam napisałeś, że w parku mu pierdolnęła ta petarda, więc się zdecyduj
MaskAmOtion napisał/a:
I to jest prawda, w końcu osoba myśląca na sadolu.
Czego nie można powiedzieć o tobie zważywszy na to jak plączesz sie w zeznaniach.
Dlatego ja też się nie bawię petardami uraz z dzieciństwa.
Włożyłem taka fajerwerkę (roczniki 1996/7/8/9 nie pamietają ) taką na chudym różowym patyku co zamiast tak się fajnie rozpryskiwać tylko wybuchała , no to włożyłem ją do plastikowej butelki po napoju Siup i wiatr zawiał i mi jebła w dupsko
Włożyłem taka fajerwerkę (roczniki 1996/7/8/9 nie pamietają ) taką na chudym różowym patyku co zamiast tak się fajnie rozpryskiwać tylko wybuchała , no to włożyłem ją do plastikowej butelki po napoju Siup i wiatr zawiał i mi jebła w dupsko
fejk jak chuj!
Jakby to była prawda to z miejsca eksplozji było by lepsze zdjęcie.
jabba_the_hutt napisał/a:
@up Chuja prawda, sam napisałeś, że w parku mu pierdolnęła ta petarda, więc się zdecyduj
Gzie napisałem, że w parku? Czytanie ze zrozumieniem, napisałem, że nie będzie jak pojebany biegał po parku. o było spekulowanie. Jeżeli widzisz tam coś w stylu" Petarda wybuchła mu podczas pobytu w parku" to ci kurwa gratuluję.
@upupup
Ty kurwa też oczy otwórz.
@up A masz może jeszcze jakieś dowody na poparcie swojej historyjki, czy to zdjęcie z barszczykiem jest jedynym dowodem w sprawie?
No i jak tam Panie Barszczyk? Jakieś nowe info?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów