kuźwa, tu nie chodzi o regenerację życia tylko o motyw że napierdalasz do kolesia serią, a ten zamiast spierdolić albo odpowiedzieć ogniem wali sprinta i zabija cię nożem... w BF możesz zapomnieć o czymś takim...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.ARMA II to jedyny słuszny symulator pola walki. Wszystkie CoD i BF przy ARMA to małe siusiaki porównane do murzyńskiej pały.
Widzę że znasz się na siusiakach i murzyńskich pałach
Te teksty są puszczane przez gracza, być może nawet nie robi tego podczas gry, tylko dokłada później.
Widzę że znasz się na siusiakach i murzyńskich pałach
Tak, znam z opowiadań Twojej matki.
Zapiekła dupa? Sam zacząłeś. Poza tym sądząc po Twoich problemach z interpunkcją, to pewnie masz niewiele więcej lat, niż zasugerowałeś, że mam ja.
MauMauMaurycy, powiem krótko
MauMauMaurycy, powiem krótko
Obrazek
dałeś jakiś chujowy obrazek i co stanął ci już ,śmiejesz się z papieże bo pewnie nie wiesz co on zrobił dla kraju,w sumie dalej byś czyścił pały ruską albo szwabom(oczywiście jak nadal tego nie robisz) ,w domu też pewnie masz ciekawie , więc wyżywasz się na sadolu ;d
Wgl mnie jesteś zwykłym 14 letnim śmieciem ;d
Kurwa. Chłopaki. Chuj kogo obchodzi ile który ma lat i z jakiej bajki pochodzi. Rzygać sie chce waszymi wojenkami. Wstawka fajnie wyszła, mi podpadły jingle bellsy na rytm juliana i gówno mnie obchodzi kto czyją matkę jebał i czy potrafi rozpruwać wszystko niczym prawdziwy polski kizior na serwie. Naprawdę. Znajdzcie sobie dziewczynę, wtedy wam prawdziwie ulży.
,śmiejesz się z papieże
czyścił pały ruską albo szwabom
Wgl mnie
Szkoda mi czasu na Ciebie.
Znajdzcie sobie dziewczynę, wtedy wam prawdziwie ulży.
Dobra rada, już idę szukać
W życiu jesteś też taki nowy jak na sadisticu?