📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
-Heniek, kurwa, przestań odpierdalać. Musimy to zrobić. Wiesz to.
-kurwa, ja pierdolę, ale to Boli!
-Jak se wyhodowałeś, tak masz.
-Ała. Chociaż dajcie znieczulenie albo coś.
- Chuja a nie znieczulenie. Czuć od ciebie bardziej niż z gorzelni. Znieczulałeś się przez ostatni tydzień i wyhodowałeś sobie kołtun na pół grzywy, teraz cierp.
-kurwa, ja pierdolę, ale to Boli!
-Jak se wyhodowałeś, tak masz.
-Ała. Chociaż dajcie znieczulenie albo coś.
- Chuja a nie znieczulenie. Czuć od ciebie bardziej niż z gorzelni. Znieczulałeś się przez ostatni tydzień i wyhodowałeś sobie kołtun na pół grzywy, teraz cierp.
Ekspertem nie jestem to się wypowiem. Strzelam tylko, wymieniam się myślami, nie zabijajcie od razu. Z lewej strony są młodsze osobniki. Z prawej, szczególnie samica trzymająca lwa (nie za gardło, za grzywę, ewentualnie skórę) starsze osobniki. Widać młodsze bacznie obserwują. Przypominam, nie jestem ekspertem, troszeczkę tylko tematu liznąłem na studiach ale obstawiam, że może to być jakiś sposób na uczenie młodych polować. Podobnie jak samica daje się podejść młodym żeby ćwiczyły. A samiec ma taką grzywę nie tylko dla picu, chroni go też w pewnym stopniu właśnie przed ugryzieniami.
to alfons i jego dziwki, zabawiają się
Standard... jak baby wyczają kasiastego gościa, to się go czepiają jak muchy gówna.
Nowy Lew /Stare Stado/ Penie chciał pokozaczyć / to lwice go przygasiły/ ale widać że nie ma tutaj krwi... więc obie strony tylko sobie grożą.
Tyle że lewek beta co kulił by ogon po sobie to raczej by nie pociupciał.
Tyle że lewek beta co kulił by ogon po sobie to raczej by nie pociupciał.
Mimo tak wielkiej naszej płci zalety
my rządzim światem a nami kobiety...
my rządzim światem a nami kobiety...
mijin napisał/a:
Jakby mnie ktoś depilował mordą/pyskiem, też bym warczał.
jakby mnie ktoś depilował CZYMKOLWIEK to bym warczał, depilacja jest dla kobiet i pedałów
Fajnie być tak zdominowanym na niby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów