18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Królewna
Duch • 2015-09-04, 19:58
A jak królewna to musi być śpiąca

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
voidinfinity 2015-09-04, 22:40 8
orisuniek napisał/a:

@up to zajebiście masz doświadczenie...albo zmień koleżeństwo,albo kurwa swoje postępowanie! Choć by nie wiem jaka dzida była zła lub wredna to jej się kurwa nie bije rozumiesz to debilu ??

Często ruchasz rycerzu?

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
p................j 2015-09-04, 22:46 1
po turecku mówią, szkoda panny, ruchałbym
Zgłoś
licho_nie_spi 2015-09-04, 23:45
od 0:09 - allah akbar lubi to

..tylko wódka i HardCore…
Zgłoś
adolfpanem 2015-09-05, 0:22 2
To był tzw. Luj ogłuszacz
Zgłoś
Mojzeszowy 2015-09-05, 0:28
ktoś wie co gadają? bez podtekstu to sucho trochu..
Zgłoś
Nazis 2015-09-05, 1:57
MaszAyahuaskę napisał/a:

Brawo, brawo, brawo. Nie uznaję nieuzasadnionej przemocy wobec płci przeciwnej, ale z doświadczenia wiem że pijane małolaty są po prostu czasem kurwa nie do zniesienia i nic poza resetem nie zadziała. Możesz mówić, mówić i jak grochem o ścianę. Tak jak na filmiku - naprawczy klaps i po sprawie.

Powinna się cieszyć, że jej nie zrobił HARD Resetu bo by ze 3 dni backupa wgrywała

adolfpanem napisał/a:

To był tzw. Luj ogłuszacz

Jebłem daj adres na pw, to wyśle normalne piwo

Polska dla Polaków !
Zgłoś
longinus 2015-09-05, 14:07
strzeliłbym jej takiego klapsa w pupe
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów