Czy znasz różnicę między pryszczem a pastorem?
Pryszcz pojawia się na twarzy dopiero po 12. roku życia.
mój dziadek pracował w UB, mój ociec pracuje w agorze i całe życie tacy jak ty kpili ze mnie że jestem z ubeckiej rodziny, a teraz to oni płaczą, że są cenzurowani, dyskryminowani, a ja mam bekę, BEKĘ, bo to ja teraz jestem na górze i robię co chcę
Ta, gazeta wyborcza która zachęca młode polki do prostytucji, jesteś naprawdę ikoną ,,postępu''
a ty co, z zakonu prosto? mój dziadek pracował w UB, mój ociec pracuje w agorze i całe życie tacy jak ty kpili ze mnie że jestem z ubeckiej rodziny, a teraz to oni płaczą, że są cenzurowani, dyskryminowani, a ja mam bekę, BEKĘ, bo to ja teraz jestem na górze i robię co chcę
mam nadzieję, że przerobią niedługo wszystkie kościoły na meczety
a ty co, z zakonu prosto? mój dziadek pracował w UB, mój ociec pracuje w agorze i całe życie tacy jak ty kpili ze mnie że jestem z ubeckiej rodziny, a teraz to oni płaczą, że są cenzurowani, dyskryminowani, a ja mam bekę, BEKĘ, bo to ja teraz jestem na górze i robię co chcę
mam nadzieję, że przerobią niedługo wszystkie kościoły na meczety
Beka z katoli
Ło ja pierdzielę, suchar miesiąca milordzie! Przyjmij wyrazy żalu i ubolewania że mogę tylko jedno piwo ci postawić.Taki chrzest mopem i moczem i gównem świętym.
Aby trollować katolików wystarczy zacytować Biblię.Ale Ty próbujesz teraz parodiować prymitywnych debili nasmiewajacych sie z jakiejstam wiary, czy trollować katolików
Pamiętam taką akcję: brat zhakował drzwi do kibla kiedy siedziałam na tronie, chwyciłam więc berło i zdecydowanym ruchem go pokropiłam. Dostało mi się od starszej oj dostało, ale bracki chyba zasłużył.Natomiast nie znając sie na piekarnictwie tak sobie myślę czy gosc nie zrasza po prostu wodą tych wypieków w jakimś celu. Moze estetycznym, bobte kropelki po zapieczeniu beda robic wzorek na skorce chleba? A ze taka szczota dobrze sie do kropienia nadaje...
Od 986 lat. Za pomoc propagandową i wojskową królowi Polski który chciał utrzymać się na tronie wbrew wewnętrznej opozycji, kościół przywalił nam tak ogromny podatek że wybuchło powstanie — zakończone odzyskaniem niepodległości. Pogoniono wtedy to towarzycho, królowa Rycheza nawet zabrała synków do domu (pogrzebana w Köln). Ale kościół nie pogodził się ze stratą tak dojnego kraju i ogłosił przeciw nam wyprawę. Wzięto więc małego Kazika, kupę wojska (głównie niemców) i najechano na nas, co zakończyło się naszą porażką. Główne uderzenie wojsk było w 1039, Kazik przyjechał na gotowe w 1040, ze stertą biskupów i tym podobnych.Co ma patriotyzm z katolami? Jakbym mial mozliwosci, to pierwsze co robie po dojsciu do wladzy, to wieszam wszystki z zrzadu, rydzola i kazdego ksiedza. Za co? Za szyje. A pozniej idziemy z grubymi reformami podatkowymi i armi. Bo widze ze znowu wszystko spierdolimy i zaraz nie bedziemy znowu mieli swojego kraju.. w sumie co ja pierdole, nie mamy od 229 lat.
Mącisz wiele różnych wiadomości. Wśród pastorów niewielu jest homoseksualistów: im wolno się żenić więc nie ma parcia na homoseksualizm, zresztą nawet w Biblii wyraźnie stoi że biskup powinien być "mąż jednej żony", czego niektóre wyznania wymagają także od niższych rang. Efebofile to ci z pociągiem do nastolatek/nastolatków — wśród duchowieństwa katolickiego występują głównie pedofile właściwi czyli ci dupcący dzieci które nie wykształciły jeszcze drugorzędnych cech seksualnych. Zaś "mafia homoseksualistów" to (według reportaży) stronnictwo w Watykanie, a tam protestantów raczej mało.Ale to nie wiadomo czy to Pastor czy podszywający się ostatnio masowo pod Pastorów "E F E B O F I L E" czyli Mafia Homoseksualistów przenikająca Kościół... Nie wiem może i teoria spiskowa, no walą na potęgę jednak małych chłopców nie dziewczynki.
A co ma Bandera wspólnego z ludobójstwem? Za to #1 ludobójca w historii ludzkości uczył się w seminarium.Czytałem już z kilkanaście lat temu, że rodzice słynnego ludobójcy z Ukrainy również byli 100% żydami. Ojciec - przechrzczony żyd był popem w cerkwi lecz dawało to słaby zarobek. Dlatego matka dorabiała na ulicy jako prostytutka, to czego często zmuszał ją mąż i jednocześnie ojciec bohatera Ukrainy.
Tak, chodzi o Banderę.
O ile wiem do większości publicznych kropideł dodaje się słabego roztworu środków dezynfekujących, właśnie z tego powodu. Przez to np. złapano paru morderców: taki np. poszedł do kościoła umoczyć widły w kropielnicy którymi następnie przebił brzuch "wiedźmy". Ah te zasługi kościoła w edukowaniu wieśniaków!Fu. Moja koleżanka studiowała biologię. Prace magisterską pisała o mikroflorze wody święconej oraz kropideł. Opowiadała mi, że w większości próbek potwierdziła obecność bakterii kałowych E. coli. Smacznego.