📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przepraszam, czy to są piłkarze, tacy od piłki nożnej?
nie pierdolcie, nie lubie tego geja ale to ze jebaniec ma wyglad sportowca i jest przygotowany fizycznie to fakt i kropka. Natomiast nasz (Murawski ?) wyglada naprawde duzo gorzej odemnie, chociaz ja sport przestalem uprawiac z 6-8 lat temu, jadam co popadnie, jaram ziolo, pije piwka, pale fajki i mam wszystko w pompie. Nogi same nie biegaja, pozatym sa szybsze gdy nie musza dzwigac tluszczu. Jestem lekko zaskoczony i chyba rozczarowany tym zdjeciem.
Nasi już odpoczywali po 17 minucie.
Kwestia nie tyle części fizycznej, co psychicznej.
Kwestia nie tyle części fizycznej, co psychicznej.
Franz widząc że nam dobrze idzie zaczął sabotować mecz i nie wprowadzał nikogo nowego w pole (ciekawe co im w przerwie powiedział, że przestali grać), efekt był taki że oni mieli trzech świeżych graczy w polu a my mieliśmy chuja w polu.
iHadToGo napisał/a:
Weź ogarnij dupę, patrząc na twój tok myślenia koleś z nad wagą 5 kilo jest grubasem? Mam nadzieje laleczko, że ci taki koleś z "WIELKIM BĘBENEM" obije kiedyś ryja.
Oj, i po co te podskoki? Ty sobie możesz mieć nadwagę i sto kilo jak Twój partner lubi być na górze, ale skromnie przypominam, że powyższy tłuszczyk jest w kadrze(kurwamać)narodowej. Powinien być zajebisty!
Nie oceniaj książki po okładce
Polscy piłkarze bardzo rzetelnie ćwiczą .
W domach grupowo za ogromne pieniądze przy browarku popierdalają w FIFĘ przed ogromną plazmą
W domach grupowo za ogromne pieniądze przy browarku popierdalają w FIFĘ przed ogromną plazmą
astaldi napisał/a:
skromnie przypominam, że powyższy tłuszczyk jest w kadrze(kurwamać)narodowej. Powinien być zajebisty!
Nie kurwa, w kadrze narodowej powinno go nie być. Powinni trzymać dietę i trenować, trenować, trenować Za to biorą ciężką kasę. Mi nikt nie płaci, a wyglądam lepiej od tego grubasa... Kij z tym, że nie potrafię grać w piłkę, bo to nie mój sport, ale kondycję mam lepszą.
Cytat:
No i ch*j że jest niby przygotowany do fizycznych granic możliwości (?), skoro i tak jest p*zdą?
Tobie by i tak dojebał.
@up nie, lepiej kochać messiego grubasa?
Za przeproszeniem, pojebało Was?
Skoro jest piłkarzem i dostaje kasę za trzymanie formy i doskonalenie umiejętności, to nie ma kurwa prawa hodować bębna...
Piłkarze powyżej 8% BF powinni być wyrzucani z kadry i chuj.
Skoro jest piłkarzem i dostaje kasę za trzymanie formy i doskonalenie umiejętności, to nie ma kurwa prawa hodować bębna...
Piłkarze powyżej 8% BF powinni być wyrzucani z kadry i chuj.
@up to jest sadol i użytkownicy lecza kompleksy sami są grubasami.I wyzywają kogoś, ze jest pedałem tylko dlatego ze ma mięśnie i formę.
Czesiek181 napisał/a:
@up to jest sadol i użytkownicy lecza kompleksy sami są grubasami.I wyzywają kogoś, ze jest pedałem tylko dlatego ze ma mięśnie i formę.
Lepiej bym tego nie ujął
Cytat:
co z tego, że zarabia miliony, ma ekstra ciało, zdrowie i kondycję skoro i tak jest pizdą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów