18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Krótka Historia Norwegi
fruitcakeman • 2012-12-12, 10:43
Krótki filmik przedstawiający rozwój multikulturalizmu w Norwegii oraz poczynania Breivika.

angielski na poziomie kreta na żuławach wymagany.
Zgłoś
petek12 2012-12-13, 16:59
typo napisał/a:

Bardzo dobra animacja (pomijając jej graficzną stronę). Nie muzułmanom, którzy nie chcą przyjąć naszej kultury (naszej mam na myśli Europejskiej).

Jak chcą dymać kozy, burczyć kobiety, uczyć dzieciaki obsługi AK-47, czy wysadzać się w imię Boga - niech biorą przykład z Syrii! Tam doskonale widać jak cywilizowana i spokojna kultura to jest. Ba! Tam też wyżynają się w imię Allacha, tego samego Allacha.

Gadajcie co chcecie, ale multi-kulti to nie jest przyjmowanie zasad obcej kultury, tylko wzajemna akceptacja i dążenie do kompromisu korzystnego dla obu stron. Araby tego nie rozumieją. Jak ja jadę do Tunezji, czy Turcji to stosuje się do ich kultury, ubieram się w te pierdolone szmaty zwiedzając ich miejsca kultu. Jak oni tu przyjeżdżają to kurwa każą mi się przebierać, czy przebierać kobietom, bo ich to razi. No kurwa ...

Mi jakoś pierdolony imam wyjący 5 x dziennie nie przeszkadza, ale im fajny dekolt u laseczki, czy piwo w mojej ręce tak. No sorry, ale to nie jest kultura z którą chciałbym się integrować.

Jestem Polakiem, żyję w Europie i lubię się najebać i patrzeć na cycki!!!!

Dokładnie. Dobrze, że w Polsce jest bardzo niski próg tolerancji dla obcokrajowców i dlatego nie lęgnie się u nas robactwo. Tak jak się zalęgło np. w Niemczech, czy we Francji.

[img width=400 height=150]http://img3.imageshack.us/img3/3723/own3dnuk3r.gif[/img]
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów