📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ale chyba wszyscy zauważyli, że ostatnia scena jest ustawiona???
Kurwa... proszę was...
Dżisas...
Kurwa... proszę was...
Pedator napisał/a:
Z tym pedałem w rzece najlepsze. Pewnie fejk ale wzruszyłem się. Takiemu to sam bym piwo postawił.
JanJankowski napisał/a:
Pedal w Sekwanie No 1
Dżisas...
0:44 jeszcze jakieś 100 lat temu nie śmiałby podnieść głowy by spojrzeć w oczu żołnierzowi Sił Zbrojnych Jego Królewskiej Mości.
kaziolord napisał/a:
Ostatnie fejk na tiktoka
Filmik ze strażnikiem królewskim też... widać to po ruchach kamery i żaden z tych strażników nie może odwalić takiej akcji... oni są szkoleni latami aby stali cały cza nie ruchomo pomimo jakiej kolwiek sytuacji. Widzialem filmiki jak ludzie robili gorsze rzeczy przy nich a ci jedyne co... to czasem grymasik witał na ich twarzach.
Drugi typek ma jakieś moce psioniczne... odepchał murzyna siłą woli.
Czarny z gwardzisrą królewskim w Angli to ustawka, ci goście robią sobie jaj na turystach
Najbardziej ta blond dziewczyna mnie zastanawia. Czemu się buja z kolorowymi?
O kurwa!!!! Ostania akcja z pedalarzem zajebista!!!! Zasługuje na Oskara!!!! Piwko leci!!!!
Gwardzista dobry zgasił murzynka
seeed71 napisał/a:
Najbardziej ta blond dziewczyna mnie zastanawia. Czemu się buja z kolorowymi?
Bo lubi być ubogacana kulturowo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów