📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowynick napisał/a:
Up
zostaniesz matką to szybko zmienisz zdanie
Zważywszy na to, że moja nie zmieniła raczej wątpię Też jej nie słuchałam i byłam mądrzejsza we wszystkim, a gdy ze dwa razy podrapał mnie kot i spadłam ze schodów przez swoje wygłupy szybko nauczyłam się jej słuchać. Nie każdy lata za dzieciakiem krok w krok z oprzyrządowaniem poduszek i opatrunków, co chwilę powtarzając "uważaj na to, nie rób tego, nie rób tamtego"... A teraz przynajmniej pomyślę dwa razy zanim coś odpierdolę
Te odgłos
Cudny glonojad Swoją drogą - ojciec nie lepszy... prowadzi i nagrywa filmik i to pewnie jeszcze telefonem :/
Nie policzyłem ile razy to odtworzyłem, ale w kilkanaście było
Po tym filmiku pewnie wprowadzą dodatkowy mandat za walenie ryjem w deske
filmik ucięty bo Volvo ma tak mocną konsolę, że jestem pewien, że dzieciak ma wstrząs mózgu. albo nie żyje.
Penc napisał/a:
Kto normalny siedzi w samochodzie po "turecku"?
Pomyślmy.. może paru letnie dziecko ?
Kiedyś zrobiłem coś takiego swojej ex. Nie chciała zapinać pasów na przednim fotelu, więc delikatnie, a zdecydowanie przyhamowałem. Zleciała na wycieraczkę, był foch na cały dzień, ale wyrobiłem u niej odruch zapinania pasów Pozdro Gosia!
Kluka ni ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów