Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać. Jak widzę taką twarz i pseudo produkcje zniewieściałego prawiczka drzącego japę w imię sławy na YT to mnie jasna kurwica bierze.
Łoo widzę że napinacz internetowy znalazł sobie ofiarę. Proszę, napinaczu internetowy, to jego dziewczyna
i.sadistic.pl/pics/42e5532cbeeb.jpg
Nie masz o kimś bladego pojęcia, a już zaczynasz drzeć jape
dorosły facet (już sam fakt, że zaczyna) gra w jakąś flashową grę i jeszcze się zachowuje jakby mu dziadka harmonią zabili, klęska cywilizacyjna ;\
Koleś zarabia na tym o wiele więcej niż ty, jeżeli ty w ogóle zarabiasz.
Nie żebym go bronił czy Ciebie wyzywał ale tak jest.
Jakoś ten drący się zniewieściały prawiczek ma grubo ponad 1 500 000 widzów
Widziałeś jego dziewczynę?
PewDiePie oczywiście jest takim typowym celebrytą internetowym, jednak robi rzeczy o których większość z was gówno wie. Najłatwiej oceniać nic nie wiedząc, nie?
Tak, ma zajebistą laskę, zarabia hajs na tym co robi, dziennie ogląda go tysiące osób z całego świata, jest niesamowicie sympatyczny i nie jest takim egoistą jak reszta internetowych celebrytów. Rozmawia z fanami, udziela im porad (nie tylko jak podwyższać głos do falsetu), założył również fundację (kilka dni temu) dla dzieciaczków chorych na nowotwory, raki i inne skorupiaki.
I nie robi filmów tylko z idiotycznymi komentarzami swego autorstwa.
Deal with it.
Koleś zarabia na tym o wiele więcej niż ty, jeżeli ty w ogóle zarabiasz.
Nie żebym go bronił czy Ciebie wyzywał ale tak jest.
Widziałeś jego dziewczynę?
Oczywiście ! Moja wypowiedź miała skrytykować krytykujących go a nie jego
Zamknijcie już kurwa ryje bo co tutaj wchodze to któremuś debilowi zawsze coś musi nie pasować.
Koleś jest spoko i raczej nie jest "zniewieściałym pedałem".
Ma zajebistą laskę a większość z was pryszczate chujki będzie do końca życia walić konia na zdjęciach swojej matki.
Pierdolone ćwoki siedzą całe życie w domu i tylko krytykują...pokażcie własny ryj w kamerze kozaki,pewnie nawet nie bylibyście w stanie skleić zdania a co dopiero nawijać po angielsku.
Tak mnie wkurwiliście ze specjalnie założyłem konto.
konto masz od '10 roku wiec przestan oszukiwac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów