tak to bywa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakoś nie szkoda tych tępych ,nie przestrzegających przepisów kretynów .
słaba komplikacja i kał widać
Wszystko wina dawców. Prędkość, wyprzedzanie na łuku, na podwójnej ciągłej, wjazd na przejazd kolejowy przy opuszczonym szlabanie. Idioci aż prosili się o śmierć i w ogóle mi ich nie żal. I potem jeszcze jeden z drugi naklei sobie "patrz w lusterka..." albo będzie pisał żeby spryskiwaczy nie używać. To nie nieszczęśliwe wypadki, to po prostu selekcja naturalna.
Nie na motorach tylko motocyklach.
Motor to masz w samochodzie pod maską...
nigdy nie rozumiem po co puszczają drugi raz te same filmiki w spowolnionym tempie - to jest takie wkurwiające.....
nie mam nic do typów co śmigają na motorach z taka prędkością jeśli jak zdechną narządy oddaja dla potrzebujących oczywiście po ostrym wypadku raczej sie nic nie nadaje ale zawsze coś ;D
Sam śmigam na motocyklu (Honda CBR 600) i powiem szczerze na ulicach jest coraz więcej debili na dwóch kołach. Kupuje taki idiota moto, rozpędza się na prostej a jak przychodzi skręcić albo zahamować...no to zaczynają się problemy. Nie jest mi żal ludzi którzy przez własną głupotę odbierają sobie życie. Sam ostatnio byłem świadkiem wypadku, gdzie jakiś gówniarz w krótkich spodenkach i airmaxach śmigał na swojej ninjy. Widac było brak jakiegokolwiek doświadczenia. Skończyło się na tym, że przejechał na czerwonym wpierdalając się w tył seata. Teraz leży w stanie ciężkim - nie jest mi go żal, bo także ranna została pasażerka seata która niczemu nie była winna.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Diux napisał/a:
Nie na motorach tylko motocyklach.
Słownik języka polskiego:
motor
1. «mechanizm przetwarzający energię elektryczną lub cieplną na energię mechaniczną»
2. pot. «motocykl»
po ki chuy wrzucać 3 filmiki a potem powtórki w zwolnionym tempie które nic nie wnoszą ? rozumiem że jakby filmiki były słabej jakosći/ dużo się działo/ cieżka widoczność/ wyskakujący w tle zza krzaka ninja walący drąga z zaznaczeniem elementu na który normalnie nie zwraca się uwagi ale tu było jasno i klarownie wszystko więc skłądanka jak psu w dupe.
zajetynick napisał/a:
3 filmiki, z których tylko na jednym jest moto. No rzeczywiście ostra kompilacja. Ściągam na dysk póki jest w necie.
No pewnie, bo na pozostałych to promy kosmiczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów