Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niezłe. Ty, a pa to... Ta to dopiero wariatka...
Baronessa opisz jak wygląda twoim zdaniem:
Brzuszysko 10/10
i
Podgardle 10/10
Baronessa, to nie dupa dla Ciebie. Zadbana, w czystym mieszkaniu. Widać, że na poziomie. Ty wiejski chłopak, pracujący w sklepie spożywczym, mieszkajacy z rodzicami, bez wykształcenia, bez perspektyw na rozwój własnej osoby, z depresją, jedyne co możesz, to hejtowac na sadolu i walić stare, grube, śmierdzące baby, które nie mają żadnych wymagań.
Bo nikt ich zwyczajnie nie chce walić
Ale przynajmniej rucha re stare baby. Inni nieaja nawet tego xd
Nie martw się przyjacielu. I tak masz lepiej odemnie. Ty chociaż masz dom, gdzie możesz wyjść na ogródek, przewietzyc się, coś w ogródku zasadzic. Ja mieszkam w bloku z rodzicami, więc jedyne co mi zostało, to wylewanie hejtu z poziomu piwnicy. Ty walisz chociaz grube baby, ja jedyny seks jaki zaliczyłem, to w wieku 9 lat seks ze spoconym, grubym wujkiem za stodoła. Obiecał cuksy, słowa nie dotrzymał
to już wiadomo czemu taki nick
to już wiadomo czemu taki nick
Dlaczego ?
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wybudowałem trochę za duży dom, mam kilka pokoi nieużytkowanych. Kiedyś w żartach powiedziałem żonie, że te pokojje kiedyś przydadzą się dla jej schorowanych rodziców. Teraz okazało się, że nadiśnienie jest wystarczającym powodem, aby rodzinka zamieszkała w domu z ogromnym ogrodem. Oczywiście nie dokładają się do rachunków za utrzymanie, w tym pensja ogrodnika. O budowie basenu już nawet nie myślę, bo nie uśmiecha mi się wydatek patlru setek ty zł za czyjeś przyjemności. Myślę nad zmianą statusu na drobną Ukrainkę, bo koszty niższe, a cipka ciaśniejsza. Trochę szkoda, bo to jednak żona zarobiła cały ten hajs, ale on jest na mnie, więc nic mnie nie ogranicza.
Nie wiem, co byście mi doradzili...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów