witaj wieśniaku na tym portalu, co tam u ciebie na polu?
Możliwe że to tylko wiedza. Ale jak już, to pewno ciężko na tym polu pracuje w porównaniu do ciebie zacny opierdalaczu, który myśli że wszystkie rozumy pozjadał. Rolnik to ciężki zawód a frajer który pisze gówniane komentarze o 1:30 w nocy to cwel.
witaj wieśniaku na tym portalu, co tam u ciebie na polu?
Wieści z pola są takie że wczoraj obracali twoją matkę w sianie
Posłuchaj frajerze, gościu wykazał się wiedzą. Czym ty możesz się pochwalić, bo jak na razie to tylko krytykujesz innych. Pewnie jesteś kolejnym opryszszczonym spaślakiem, który krytykuje innych sprzed monitora. Zapewne Twoja matka ma do tej pory wyrzuty sumienia, że Cię nie wyskrobała.
Ale żeś narobił w kalosze i ogrodniczki
Widziałem takie coś właśnie że był taki otwór co by krowa mogła popuścić gazy bo inaczej może zdechnąć .... Bo może mieć takie wzdęcia że ja pierodle ....
Ta już zdechła. Było za późno. Przebija się żołądek po lewej stronie, można grubą igłą. Dla dobrego efektu można podpalić zapalniczką, będzie szedł ogień jak z palnika gazowego .
Zapewne Twoja matka ma do tej pory wyrzuty sumienia, że Cię nie wyskrobała.
Prędzej, że nie połknęła!
mam w dupie małe miasteczkaPosłuchaj frajerze, gościu wykazał się wiedzą. Czym ty możesz się pochwalić, bo jak na razie to tylko krytykujesz innych. Pewnie jesteś kolejnym opryszszczonym spaślakiem, który krytykuje innych sprzed monitora. Zapewne Twoja matka ma do tej pory wyrzuty sumienia, że Cię nie wyskrobała.
tez sie nie popisales uderzajac w czyjas matke, nie bronie tego ignoranta, ale cios w czyjas mame to tez bardzo plytkie zagranie. Yo.
tez sie nie popisales uderzajac w czyjas matke, nie bronie tego ignoranta, ale cios w czyjas mame to tez bardzo plytkie zagranie. Yo.
Zgadzam się z Tobą, ale do takiego troglodydy być może coś dotrze.
Do gówniarzy trzeba się zbliżyć na ich poziomie, inaczej nie ogarną.
Poza tym polecam przeczytać wszystkie wpisy typa, którego skrytykowałem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów