Co za końskie spierdoliny w komentarzach... nie, dość, nawet nie będę komentował tego spierdolenia. A za materiał własny zawsze piwo. Pytanie tylko, po chuj te czaszki wiszą, zamiast je gdzieś wyjebać?
1 się pojawił
Pytanie tylko, po chuj te czaszki wiszą, zamiast je gdzieś wyjebać?
Pójdą na żelatynę do Haribo
Ale z ciebie miękka faja. Facet XXI ,. Ubierz rurki i do kolegów, bo koledzy już czekają...
Ze zrozumienia czytanego tekstu to chyba miałeś problemy co?
Miastowi podniecają się czymś w czym dzieci na wsi uczestniczyły od najmłodszych lat i nie robi to na nich najmniejszego wrażenia
Tia ty to z poligonem pewnie dymasz te krowy w tchawicę po obcięciu łba łyżeczką do herbaty żeby mieć wrażenia.
Tia ty to z poligonem pewnie dymasz te krowy w tchawicę po obcięciu łba łyżeczką do herbaty żeby mieć wrażenia.
kolejny młotek , ile ty masz lat , pewnie z 15, sądząc po poziomie komentarza
Chodzi ci o coś konkretnego czy tak pierdolisz boś zdziwiony światem zewnętrznym?
Chujowizna. Jak chcecie to to nagram jak u mnie w robocie wygląda sprawa od uboju rytualnego przez Żydów do spakowania do wysyłki.
Mozeciemiobciagnac, pracyjesz dla zydow, kurwa trochę godnosci
Mozeciemiobciagnac, pracyjesz dla zydow, kurwa trochę godnosci
To oni przyjeżdżają do nas i prowadzą swój własny rytualny uboj polegający na podcięciu gardła krowie która jeszcze żyje żeby spłynęła całą krew i mięso było koszerne. Nie dopuszczają ludzi innej religii do uboju i dotykania mięsa które oni później spożywają.
P. S. Jak przechodzę koło nich to witam się,, możeciemiobciągnać,, bo i tak cwele nie rozumieją
@jaskol66 łał pracujesz dla Niemców wstyd totalny wstyd... Jakim trzeba być parobkiem żeby dać się z niewolić szwabowi... Ludzie bez honoru
jakim trzeba byc ciezką jednostką zeby napisac taki belkot
Ale z ciebie miękka faja. Facet XXI ,. Ubierz rurki i do kolegów, bo koledzy już czekają...
Nabrałem apetytu pedale! Jak widzę jedzenie to chce mi sie jeść. Niewiem co ty sobie pomyślałeś
@jaskol66 łał pracujesz dla Niemców wstyd totalny wstyd... Jakim trzeba być parobkiem żeby dać się z niewolić szwabowi... Ludzie bez honoru
to że materiał własny nie oznacza że to moje, nagrał znajomy a udostępniłem jako materiał własny
Po co to wrzucales ?
bo mam do tego prawo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów