https://pl.wikipedia.org/wiki/Agenda_21
Warto przeczytać ten dokument samemu. Wiem, jest bardzo długi. Ale mówi dokładnie o tym co dla nas szykują. Jest tam o modyfikacji pogody (chemtrails, HAARP), o masowych przesiedleniach (i tworzeniu ogromnych stref ochrony przyrody do których nikt nie może wchodzić), o centralizacji ludności w ogromnych metropoliach i wiele, wiele więcej (w tym np. zakaz posiadania broni przez cywilów na całym świecie - LOL chcę zobaczyć jak pojadą do texasu zabrać kowbojom broń ).
A Opozycja knuje i knuje ...
W następnych wyborach chyba zagłosuję na PiS. Tylko po to, by pokazać wam, że wasza opcja nie jest w stanie zrobić nic mądrzejszego od PO. Co więcej; może zaszkodzić.
PO nie jest idealne, ale przynajmniej nie próbuje wplatać radosnej twórczości Panów Kaczyńskiego i Ziobry w realną politykę wew. i zew.
Co oznacza, że PO zapewnia nam tak potrzebną stabilność polityczną na arenie międzynarodowej.
Owszem nie podoba mi się "włazidupstwo" Tuska wobec U.S of A. Jednak wolę to, niż wojnę z Rosją, bo Kaczyński uważa że zabili mu brata. (sic!)
Teraz rozsiadam się w fotelu i czekam na wiadro pomyj.
Pozdrawiam, niezależnie od opcji politycznej.
Debil. Nie masz wiedzy nie znasz faktów a się wypowiadasz. Rozsiądź się wygodnie przed TV, zresztą chyba na co dzień to robisz, zaprawdę powiadam ci świat internetu jest ci zbędny.
Do tematu powstanie jest jedynym rozwiązaniem nie widzę innego, warto na ławy wciskać nowe osoby bardziej mądre uczciwe oraz z innymi pomysłami na ustawy jak i planowanie ekonomi. Osób takich jest wiele tych którzy chcą stawiać własne partie również, warto poszukać na przeróżnych forach i stronach.
Podsumowując: lepiej nie głosować na nikogo, bo to co będzie u władzy nie ma znaczenia. To są marionetki. Tak jak w innych krajach. Sami widzicie że przez 20+ lat u nas, ciągłe afery, ŻADEN rząd nie zrealizował obietnic, a ostatnie wręcz bez krycia się, robią dokładnie na odwrót niż to co obiecały przed wyborami... Na prawdę ile razy to się ma powtórzyć aż ludzie zrozumieją...
Podejrzewam, że u ans nic się nie zmienia, bo ludzie jakby nie było ciągle wybierają ludzi z bandy czworga, która nas sprzedała już w chwili odzyskiwania wolności, co najwyżej jebanym się etykietka zmienia. Patrząc po tych wojenkach po/pis mogę śmiało wysnuć wniosek, że mało kto już pamięta, że ci ludzie tworzyli kiedyś jedna partię i daję głowę, że w wolnym czasie się spotykają chleją wódę i śmieją się z szarych polaków
Podejrzewam, że u ans nic się nie zmienia, bo ludzie jakby nie było ciągle wybierają ludzi z bandy czworga, która nas sprzedała już w chwili odzyskiwania wolności, co najwyżej jebanym się etykietka zmienia. Patrząc po tych wojenkach po/pis mogę śmiało wysnuć wniosek, że mało kto już pamięta, że ci ludzie tworzyli kiedyś jedna partię i daję głowę, że w wolnym czasie się spotykają chleją wódę i śmieją się z szarych polaków
A czego się spodziewasz po społeczeństwie gdzie większość bezkrytycznie zaufało propagandzie serwowanej przez media? Jedyne co cieszy to siła w młodych - którzy mają ten komfort że dzięki sieci mogą w szerszym kontekście przeanalizować dane zagadnienia i skonfrontować medialny obraz z innym punktem widzenia.
Tym bardziej powinniśmy odsuwać od jakiejkolwiek władzy tych, którym dobro narodowe jest obce.
A tutaj stanowisko słynnego masona i członka komisji trójstronnej:
narodowcy.net/palikot-chce-likwidacji-panstwa-polskiego/2012/08/27/
Jeszcze jak był w PO założonej przez Olechowskiego było wiadomym że będzie miał do odegrania swoją internacjonalistyczną rolę na Polskiej scenie politycznej... Barany uwierzą w puste frazesy.
[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]A jeżeli chodzi o narzędzie to niestety każdy pracodawca w rozmowie o podwyżce, albo w rozmowie o skróceniu czasu pracy z 250 do ustawowych 160 godzin mówi o kryzysie.
Kryzys to odgórny wymysł samonapędzający się
Ale dlaczego zaczęli od europy
A jeżeli chodzi o narzędzie to niestety każdy pracodawca w rozmowie o podwyżce, albo w rozmowie o skróceniu czasu pracy z 250 do ustawowych 160 godzin mówi o kryzysie.
Kryzys to odgórny wymysł samonapędzający się
Nie od europy. W stanach jest jeszcze gorzej. Zobacz co to TrapWire, NDAA, TSA itd.
Powoli sam zaczynam układać utwory o NWO. Może tym uda się obudzić chociaż małą część.