Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 8:57
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:10
Kryzys
P................� • 2013-03-11, 15:03
W Polsce jest kryzys ? Przepraszam..kryzys to może być tam gdzie kiedyś był dobrobyt. To ja się pytam kiedy w Polsce był dobrobyt, żeby teraz mógł być kryzys. Kryzys to jest w Ameryce. Jaki tam jest kryzys.. tam normalnie idzie facet do bankomatu, wkłada kartę, wbija pin a bankomat wyświetla "pożycz pięć dych do poniedziałku" To jest kryzys !
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kapelan_szturmowy 2013-03-12, 0:22
Lordzik92 napisał/a:

albo czeka ja koniec w najblizszym stuleciu...

optymista. Ja daję max 10 lat i albo się sami wybijemy, albo rozpierzchniemy po świecie i znajdziemy sobie nowe ojczyzny, albo ciapaci nas sklepią.
Zgłoś
Febe123 2013-03-12, 8:10
Prawdę mówiąc gówno prawda . Rozumiem konwencję dowcipu, ale nie ma żadnego problemu, żeby kryzys pojawił się nawet wtedy, kiedy jest źle. Po prostu zawsze może być gorzej.
Swoją drogą chyba mocno przesadzacie, bo mimo wszystko na jakieś 200 państw na świecie Polska należy do 50 najbogatszych. Jaka bida może być w Afryce, w Bangladeszu czy nawet w Boliwii.
Zgłoś
czorny88 2013-03-12, 9:43
up@
Chuj mnie obchodzi Boliwia!!!
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-03-12, 12:12
czorny88 napisał/a:

up@
Chuj mnie obchodzi Boliwia!!!

a Bangaldesz?
Zgłoś
B................7 2013-03-12, 13:05
Tak samo jak ludzie pierdolą, że Polska to biedny kraj. Jak kurwa biedny, skoro istnieje jeszcze klasa średnia a na wiejskiej cały czas kradną?
Zgłoś
Lordzik92 2013-03-12, 16:22
Polska nie jest biednym krajem, ma potencjal ale bez agresywnych reform obracajacych ten kraj o 360¤ zmierzamy tam dokad widac...
Co do Boliwii to akurat tam nie maja az takich podatkow, zyja w cieplym klimacie no i maja koke, dzieki ktorej daja rade.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem