Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kara boska za to że sie łokciem opierał gówniak...
A tak na poważnie to pewnie krzywo było a krzyż nie był przymocowany porządnie i sie spierdolił,,
Boga nie ma, a księża w większości to pedofile ponad prawem.. można sie rozejść.
Ale ty miękka pałko nie będziesz nikomu narzucać swojego zdania...
Ale ty miękka pałko nie będziesz nikomu narzucać swojego zdania...
Fakt. W tenkraju monopol na narzucanie wszystkim wokół swojego zdania mają katolicy.
Ta to kto zapalił słońca, kto stworzył DNA, czy jaka kolwiek książka napisała się sama? Stwórca ma wiele imion; i wydaje ci się że nie ma ustalonych praw wszechświata to grubo się mylicie i odsyłam do 3 książek które zniszczą wasz pyebany ateizm bez żadnego religijnego kultu: Misja Michel Desmarquet, Bg 14.14-5 połącz kropki, Biblia parę ewangeli i księge przyslów.
PS
Cytaty Buddy i Hipokratesa też sobie weź do sb
Kara boska za to że sie łokciem opierał gówniak...
A tak na poważnie to pewnie krzywo było a krzyż nie był przymocowany porządnie i sie spierdolił,,
Boga nie ma, a księża w większości to pedofile ponad prawem.. można sie rozejść.
1) teraz gimbaza jest mocna w gębie, ale w momencie śmierci będziesz sam, będzie blało i będziesz się bał. Śmierć przyjdzie po twoją matkę i ciebie więc się przekonasz, czy jest Bóg czy nie.
2) To nie księża w większości są pedofilami tylko pedały (przepraszam LGBTP). Niestety ich krytykować nie wolno, to nowi nadludzie.
3) Ktoś kto wykorzystuje każdą okazję do ataku na kościół ma problemy psychiczne.
1) teraz gimbaza jest mocna w gębie, ale w momencie śmierci będziesz sam, będzie blało i będziesz się bał. Śmierć przyjdzie po twoją matkę i ciebie więc się przekonasz, czy jest Bóg czy nie.
2) To nie księża w większości są pedofilami tylko pedały (przepraszam LGBTP). Niestety ich krytykować nie wolno, to nowi nadludzie.
3) Ktoś kto wykorzystuje każdą okazję do ataku na kościół ma problemy psychiczne.
Właśnie na takich zjebach jak ty zarabia.... ta mafia.
Pierdolić mi będziesz o końcu życia, a tak na prawdę sam nie możesz sie z tym pogodzić żę to będzie koniec.
I szukasz obłudy w nieistniejącym życiu po za życiem bo nie możesz znieść faktu że życie ma się jedno i się skończy ale tak całkiem.
Życie to nie gra że klikasz guzik reset i zaczynasz od nowa, chwila nie uwagi i może twoje życie skończyć sie tragicznie w jakimś wypadku.
Tak życie często bywa nie sprawiedliwe, ludzie często rodzą się w tak zwanej lepszej rodzinie gdzie praktycznie mają wszystko na gotowo a potem ich gówniaki i gówniaki tamtych gówniaków nowo bogackich.
Są też ci co mają pecha i rodzą sie w jakimś afrykańskim zadupu gdzie nie mają nic i jebią cały rok aby zarobić 5dolarów.
Nie zależnie co by ci sie przytrafiło życie masz jedno w pewnych momentach masz sporo wpływu, aby je zmienić, a w innych przypadek lub rządzenie okoliczności.
Nie mniej jednak jak by sie nie potoczyło życie masz jedno i nie ma guzika restart... więć go nie spierdol bo jak będziesz konać na łożu śmierci to będziesz sie łudzić że będzie jeszcze raz powtórka z rozrywki... ale nie ma to jest już koniec.
I kościoły, a raczej sekty. znakomicie sobie z tego zdają sprawę i to wykorzystują by sami chełpić sie w bogactwach i żyjąc jak tobie sie nie śniło..... dzięki takim jak ty, ale to ty będziesz wydawał ostatnie grosze na nich.
Co do jechania po czyjejś matce to dość słabe, ale skoro sam tak gadasz to ci mogę powiedzieć na twoim poziomie żę jesteś tak samo zjebany bo według twojej wiary bo 2 tysiące lat temu ktoś zjebał kogoś i teraz ty domyślnie jesteś tak samo winny xDDDDDDD
Tak że idź do kościoła regularnie co niedziele i regularnie stukaj sie w pierś mówiąc [ moja wina , moja wina ] po mimo tego że ciebie jeszcze na świecie nie było xDDD
Gdyby Bóg chciał byśmy w niego wierzyli, istniał by.
Gdyby istniał to nie musiałbyś w niego wierzyć, bo byś o tym wiedział.
Gdyby istniał to nie musiałbyś w niego wierzyć, bo byś o tym wiedział.
Dokładnie zawsze mnie śmieszy jak 2 kraje sie biją i wierzą w tego samego boga choć może być inny.
To technicznie żadnemu nie pomagał w obronie własnego ludu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów