Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest kwestia rasy, ten typ to po prostu debil, a może to jednak kwestia rasy
oo jaki fajny czlowiek o czarnym kolorze skory, pociera o cycki bialych kobiet.
Pisze tak bo dostalem warna, myslalem ze to jest sadistic, no ale jak to przedszkole juz tu wchodzi, no to trzeba uwazac na slowa.
Hola misiu, dostałeś warna w ryja ponieważ jesteś ograniczonym jełopem i ładujesz się w internet swoimi obsranymi gumofilcami. Problem u was zwierzęta jest taki, że nie odróżniacie czarnego humoru od zwykłego chamstwa i prostactwa, sadistic to nie miejsce dla jakiś niedowartościowanych pizdusiów którzy desperacko próbują podbudować swoje ego.
A) na polu bawelny lub innym miejscu pracy rzadzonym przez bialych
B) w wiezieniu
C) w trumnie
Dlaczego kurwa?!
(...), sadistic to nie miejsce dla jakiś niedowartościowanych pizdusiów którzy desperacko próbują podbudować swoje ego.
Powiedz to moderatorom
Hola misiu, dostałeś warna w ryja ponieważ jesteś ograniczonym jełopem i ładujesz się w internet swoimi obsranymi gumofilcami. Problem u was zwierzęta jest taki, że nie odróżniacie czarnego humoru od zwykłego chamstwa i prostactwa, sadistic to nie miejsce dla jakiś niedowartościowanych pizdusiów którzy desperacko próbują podbudować swoje ego.
Matkoboska to znów ty czarnuchu... Dajesz zdjęcie z kubełkiem z KFC w łapie i poranną gazetą, bo nie uwierzę że na sadolu jest mudżin.
............. w ryja.................. jełopem................ obsranymi .................. u was zwierzęta................
sadistic to nie miejsce dla jakiś niedowartościowanych pizdusiów którzy desperacko próbują podbudować swoje ego.
Skoro to nie dla ciebie forum to kiego chuja nie usuniesz konta?
Moderator powinien się przyjrzeć twoim postom a psychiatra łepetynie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów